Dodaj do ulubionych

Uwaga na TRIADĘ!

19.05.03, 19:10
Szanowni forumowicze! Przy wykupywaniu wycieczki z Triadą bacznie zwracajcie
uwagę na kurs dolara (przy przeliczaniu opłat lotniskowych itp). Jest on
celowo zawyżony a przeliczenie odbyć się może za namową kupującego tylko na
jego wyraźną prośbę. Ja straciłem na tym może niewiele, ale zawsze - jakies
35PLN. A po co tracić?

Pozdrawiam

PS. Jeszcze jeden numer mi TRIADA wykonała. Wylot ustalony na 26.05 odbędzie
się 27.05!!! Fajnie, tylko po co tracę dzień urlopu? Poza tym czy spędzę na
miejscu 14 noclegów (15 dni) jak stało w ofercie czy 13 noclegów (14 dni)?
Wylot o 1.45 27.05 z Bydgoszczy. A co ja tam k...a bede robił? Jak tam nawet
nie ma terminala???

Negatyw!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aslan Re: Ku rozwadze IP: *.kat.forthnet.gr 19.05.03, 20:18
      A pamietacie Alpine? kazada usluga turytyczna ma jakiejs koszty ani smaoloty
      ani hotele nie sa za darmo, a jak ktos sprzedaja wczasy ponizej kosztow, znaczy
      ze kiedys bedzie musial za to zaplacic, najprawdopodobneij w trakcie sezonu,
      jak nie zaplaci to turysci pocaluja klamki w hotelu. tania oferta to zawsze
      jest ruletka. niestety mimo reklam i kolorowych folderow w ekonomi 2+2=4 i tyle
    • Gość: Asia Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: 157.25.31.* 20.05.03, 09:58
      Witaj!
      Skąd masz to info na temat wylotu? Przed chwilą dzwoniłam do Triady i na chwilę
      obecną wszystko jest bez zmian tzn. o 2.00 z 25.05 na 26.05. wyjeżdżamy z
      Gdańska autokarem, dojazd do Bydgoszczy na 7.00 i o 10.00 (26.05. wtorek) wylot
      do Salonik.Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie o.k. Pozdrowionka.
      • Gość: Madzia Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: delta:* / 10.10.10.* 20.05.03, 11:34
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Witaj!
        > Skąd masz to info na temat wylotu? Przed chwilą dzwoniłam do Triady i na
        chwilę
        >
        > obecną wszystko jest bez zmian tzn. o 2.00 z 25.05 na 26.05. wyjeżdżamy z
        > Gdańska autokarem, dojazd do Bydgoszczy na 7.00 i o 10.00 (26.05. wtorek)
        wylot
        >
        > do Salonik.Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie o.k. Pozdrowionka.

26.05. to poniedziałek.
    • Gość: Asia Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: 157.25.31.* 20.05.03, 11:51
      Jeszcze raz ja! No i miałeś rację! Wylot we wtorek 0 1.40, czyli faktycznie
      jeden dzień stracony!!! Ciekawe jak będzie z powrotem...Powinni w takim razie
      przedłużyć nam o jeden dzień, czyli do 10.06, co nie? Pozdrawiam.
      • Gość: czekolada Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 20.05.03, 12:54
        latałam już z wieloma biurami i czesto lot był przesuwanu o dzien w ta czy ta
        stronę. to nie wina triady, ani zadnego innego biura, ale przewoźników. w tym
        roku będzie to jeszcze częstsze ze względu na rezygnację WEA, trzeba z tego
        powodu dogadywać sie z innymi liniami, a więc często zmieniać harmonogram. a
        lecisz i tak za tyle ile zapłaciłeś.
        • Gość: Asia Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: 157.25.31.* 20.05.03, 13:13
          Dziękuję, ale i tak jestem trochę niespokojna.Wiesz jak to jest - cieszysz się,
          że "już za chwileczkę, już za momencik" wyczekiwany urlop, a tu niespodzianki.
          Mam nadzieję, że i tak wyjazd będzie udany, pozdrawiam.
          • lotnik5 Re: Uwaga na TRIADĘ! 20.05.03, 13:29
            Zweryfikowałem to w Locie.Wczoraj był strajk na wszystkich lotniskach w grecji-
            to spowodowało przesunięcia wszystkich rejsów Triady w dniu wczorajszym do
            Salonik.Niestety ze względów proceduralnych i na wszelki wypadek-aby uniknąc
            podobnej sytuacji za tydzien- Lot zdecydował przesunąć rejsy tak aby
            wylądowac po północy w śalonikach pozakonczeniu ew. strajków.Facet w Locie sie
            zarzeka ,że nie mieli wyjścia mimo,że za wszystko i tak oberwie Triada.Ja lece
            09.06 z Wrocławia i mam nadzieje że sie uspokoi
      • Gość: Madzia Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: delta:* / 10.10.10.* 20.05.03, 14:50
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Jeszcze raz ja! No i miałeś rację! Wylot we wtorek 0 1.40, czyli faktycznie
        > jeden dzień stracony!!! Ciekawe jak będzie z powrotem...Powinni w takim razie
        > przedłużyć nam o jeden dzień, czyli do 10.06, co nie? Pozdrawiam.

Powrót będzie w nocy z 9 na 10 czerwca. W Bydgoszczy samolot wyladuje ok 5
        rano. Dzięki temu musiałam przesunąć urlop o jeden dzień.
        pozdrówka
        • Gość: Andrzej'ek Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: 213.173.200.* 22.05.03, 19:03
          A ja odwolalem urlop 26.05 a 10.05 i tak mialem zaklepane. Jeden z niewielu
          pozytywnych aspektow malych firm. A! I pamietajcie o swiadczeniu urlopowym! W
          tym roku wynosi 695PLN brutto i powinno zostac wyplacone najpozniej ostatniego
          dnia przed rozpoczeciem urlopu. Nie jest ozusowane. Tylko podatek (podstawowy =
          19%). Chyba, ze pracujecie u siebie albo w firmie, ktora ma duzo pracownikow i
          oplaca Fundusz Urlopowy, to wtedy nie wiem co i jak, ale warto spytac...
          Warunek - 14 dni kalendarzowych urlopu w ciagu. Czyli jak masz urlop od wtorku
          27.05 do wtorku 10.06 to 15 dni ciurkiem i sie liczy!
          Pozdrawiam
    • Gość: bartas Re: Uwaga na TRIADĘ! IP: 217.96.35.* 23.05.03, 23:06
      Wszyscy mówią o wylocie a co z powrotna drogą ? Babka w biurze nie była zbyt
      przekonywująca odnośnie powrotnego busa z Bydgoszczy.

ps. czy ktoś z was jest na last minucie z Triadą na 26.05.03? może wiecie gdzie
      finalnie dojedziemy ?

pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka