Dodaj do ulubionych

Kreta - AGIA PELAGIA

IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 15:03
Chcę tam wyruszyć w pażdzierniku.
Poszukuje fajnego hotelu tak,
aby można było znależć blisko
bazę nurkową.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Kreta - AGIA PELAGIA IP: *.nsm.pl 22.05.03, 16:58
      co prawda nie znam hoteli tam ale musze przyznac ze swietne miejsce wybralas!
      tam jest pieknie...nurkujesz sobie wsrod skal widzisz kolorowe rybki jezowcee!
      a jaka sliczna plaza!!
      • Gość: Zuziaczek Re: Kreta - AGIA PELAGIA IP: 195.217.253.* 12.06.03, 11:21
        W tym rokuplanuje wypoczynek na Krecie. Pare dobrych lat temu bylam w Agia
        Pelagia i bazio mi sie podobalo...czy ktos mogly mi powiedziec jak teraz
        wyglada ta miejscowosc? Jestem osoba mloda, lubie wylegiwac sie na plazy,
        pojesc prawdziwe regionalne jedzonko, no a wieczorem zabawic sie w disco lub
        innym barze...czy Agia jest trafnym wyborem? Myslalam tez o Agios Nicholaos, bo
        pamietam ze to pieeekne miasteczko...moze ktos byl w jednym albo drugim mscu w
        zeszlym roku i moze mi cos wiecej napisac, a moze nawet polecic jakis
        kwaterunek (interesuja mnei tylko apartamenty- zarcie we wlasnym zakresie -
        mlask!). Zaznaczam ze Hersonissos nie wchodzi w gre - bylam tam dwa wieczory na
        imprezie i to mi wystarczylo - nie wyobrazam sobie urlopu 'wypoczynku' w tej
        imprezowni..... ;)

ZCzekam na info a tym czasem surfuje dalej po necie.

buziaczki

zuziaczek
      • Gość: Freddi Re: Kreta - AGIA PELAGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:01
        Cześć!

Właśnie wróciłem z Krety . Mieszkałem w hotelu Gortyna w Scalecie. Ale również
        odwiedziłem Agia Pelagia. Plaża fajna tylko może trochę za wąska. Miejscowość
        nastawiona na Niemców, Francuzów i Szwedów. Ceny o wiele wyższe niż w innych
        miejscowościach. Dla przykładu zestaw Frutti Di Mare w Agia Pelagia 47 EUR a w
        Scalecie w Tawernie ILIOS około 20.

Pozdrawiam

Freddi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka