Dodaj do ulubionych

Rodos- hotel KALITHEA SUN prosze o info

IP: *.bunkier.tbg.net.pl 24.05.03, 16:18
Był ktos w tym hotelu , interesuje mnie czy leży gdzies w centrum kalithea
czy na obrzezach, co to za miejscowosc kalithea , jakie są tam plaże i jakie
miejsca rozrywki.
Jakie warunki w hotelu czy czysto itd.
Bedę wdzieczny za kazde info.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarodziejka1 Re: Rodos- hotel KALITHEA SUN prosze o info IP: *.astercity.net 26.05.03, 10:35
      Niestety nie znam Twojego hotelu mimo, że w Kalithea byłam już dwa razy, a we
      wrześniu będę trzeci raz. A z jakiego biura jedziesz? Sama Kalithea to malutka
      mieścina położona nad samym morzem wzdłuż głównej drogi do miasta Rodos (4-5
      km). Kalithea to też słynne źródła termalne i dlatego kąpiel w morzu jest tam
      zbawienna. Generalnie plaże są żwirowo-piaszczyste otoczone skałami. Każdy
      hotel ma swoje prywatne zejście do morza i plażę. W samej Kalithea jest kilka
      tawern, knajpek, barów, marketów i aż trzy bankomaty (!). Na rozrywkę jeździ
      się do Rodos. Co 30 minut kursuje lokalny autobus za 1,55 Euro od osoby (20
      minut drogi). Uważam, że Kalithea to świetne miejsce wypoczynkowe i nie jest
      tam tak wietrznie jak na zachodniej stronie wyspy. Serdecznie pozdrawiam :)))
      • maalena Re: Rodos- hotel KALITHEA SUN prosze o info 27.05.03, 15:32
        Wlasnie sie zastanawiam czy wykupic pobyt w tym hotelu w biurze "El Greco".
        Czarodziejko z jakim biurem podrozowalas? Art a Ty z jakim?
        • czarodziejka1 Re: Rodos- hotel KALITHEA SUN prosze o info 27.05.03, 15:35
          maalena napisała:

> Wlasnie sie zastanawiam czy wykupic pobyt w tym hotelu w biurze "El Greco".
          > Czarodziejko z jakim biurem podrozowalas? Art a Ty z jakim?

Ja jeżdżę ze Scan Holiday już od 4 lat :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka