Gość: Kilozym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:07 Pomocy - muszę wybrać a nie mam pojęcia gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:34 Te apartamenty są w okolicach Paphos - Marika blizej.Spróbuję sie doowiedziec czegoś wiecej i napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:36 Marika jest w odległości ok.2 km od Koral beach morzem w stronę Paphos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabe11e Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: 199.67.138.* 18.05.07, 12:00 Tez zastanawialam sie nad tymi apartamentami, ale znalazlam stone Chrysonery na necie i fotki mnie przerazily. Podejrzewam, ze z Marika jest jeszcze gorzej bo jest w lepszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilozym Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:01 Podaj adres ich strony - bo ja nie mogę nic znaleźc Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:17 Zadzwoń do Triady - oni maja wofercie- to może Ci pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: 80.50.239.* 09.06.07, 18:49 pare dni temu wrocilam z 2 tygodniowego pobytu w Marice. Nie spodziewajcie się luksusów ale generalnie nikt nie jedzie z zamiarem siedzenia 24h w hotelu - generalnie w miarę przywoity "akademik" ;-) Klimat w hotelu jest ciepły i rodzinny. www.pafos-hotel-apartments.com Fajne połączenia autobusowe do Pafos i do Coral Bay (coral bay beach to fajna plaża) Cena za przejazdy autobusem 0,80 funta cypr. Pozdr for all Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiaibogdan Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze 17.06.07, 19:55 Witaj Marto. Wybieramy się w podróż poślubną we wrześniu na Cypr do hotelu Laura Baech. Czy wiesz cos o tym hotelu? Czy są jakieś ładne piaszczyste plaże w Pafos? Z góry dziekujemy za informacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:36 Witajcie Po pierwsze : wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Po drugie : Hotel jest przyzwoity (zasłyszane) Po trzecie : w Pafos nie ma piaszczystych plaż :), może tylko kawalątki przy hotelach - sztuczne, co nie ozn ze nie urokliwe - taka jest przy hotelu St. George, no i jeszcze Coral Bay, ale piasek ma ciemniejszą barwę niż nasz, i parzy jak diabli :) Odpowiedz Link Zgłoś