Dodaj do ulubionych

Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:07
Pomocy - muszę wybrać a nie mam pojęcia gdzie to jest
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:34
      Te apartamenty są w okolicach Paphos - Marika blizej.Spróbuję sie doowiedziec
      czegoś wiecej i napiszę
    • Gość: Koleś Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:36
      Marika jest w odległości ok.2 km od Koral beach morzem w stronę Paphos
      • Gość: isabe11e Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: 199.67.138.* 18.05.07, 12:00
        Tez zastanawialam sie nad tymi apartamentami, ale znalazlam stone Chrysonery na
        necie i fotki mnie przerazily. Podejrzewam, ze z Marika jest jeszcze gorzej bo
        jest w lepszym miejscu
        • Gość: Kilozym Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:01
          Podaj adres ich strony - bo ja nie mogę nic znaleźc
          Pozdr
    • Gość: Fifka Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:17
      Zadzwoń do Triady - oni maja wofercie- to może Ci pomogą
    • Gość: Marta Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: 80.50.239.* 09.06.07, 18:49
      pare dni temu wrocilam z 2 tygodniowego pobytu w Marice. Nie spodziewajcie się
      luksusów ale generalnie nikt nie jedzie z zamiarem siedzenia 24h w hotelu -
      generalnie w miarę przywoity "akademik" ;-)
      Klimat w hotelu jest ciepły i rodzinny.
      www.pafos-hotel-apartments.com

Fajne połączenia autobusowe do Pafos i do Coral Bay (coral bay beach to fajna plaża)
      Cena za przejazdy autobusem 0,80 funta cypr.

Pozdr for all
      • magdusiaibogdan Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze 17.06.07, 19:55
        Witaj Marto. Wybieramy się w podróż poślubną we wrześniu na Cypr do hotelu Laura
        Baech. Czy wiesz cos o tym hotelu? Czy są jakieś ładne piaszczyste plaże w
        Pafos? Z góry dziekujemy za informacje :-)
        • Gość: Aga Re: Apartamenty Marika czy Chrysonera na Cyprze IP: *.chello.pl 02.07.07, 23:36
          Witajcie
          Po pierwsze : wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
          Po drugie : Hotel jest przyzwoity (zasłyszane)
          Po trzecie : w Pafos nie ma piaszczystych plaż :), może tylko kawalątki przy
          hotelach - sztuczne, co nie ozn ze nie urokliwe - taka jest przy hotelu St.
          George, no i jeszcze Coral Bay, ale piasek ma ciemniejszą barwę niż nasz, i
          parzy jak diabli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka