Gość: jozefa1 IP: *.crowley.pl 22.05.07, 10:53 Proszę o informację o hotelu szczególnie może ktoś wie jak wygląda apartament, czy są 2 osobne pomieszczenia, czy jest lodówka i naczynia, czy w okolicy można coś zjeść i kupić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaryma Re: Green bay Thassos IP: 195.94.207.* 22.05.07, 11:36 W GB są lodówki i tzw aneks kuchenny także naczynia - kubki, talerze, sztućce, ze dwa garnki, patelnia. Z tego co wiem, to apartament składa sie z dwóch pokoi. Jeden jest na poddaszu i z tego co wiem, bo go nie widziałam na własne oczy, nie jest zbyt duży, w trakcie nasdzego pobytu jedna rodzina zażądała zmiany tego apartamentu i po paru dniach i kosmicznej awanturze udało im się go zamienic na apartament na parterze, z którego byli bardzo zadowoleni. W bliskiej okolicy właściwie nie ma sklepów, trzeba udać się do oddalonego o 2 km miasteczka Limenaria, za to niedaleko GB jest sympatyczna tawerna "Pyrofani" (nad samym morzem), w której jest całkiem smaczne jedzenie. W sasiadujacym z GB hotelu jest jeszcze jakaś restauracja, ale nie byłam w niej. Acha, w samym GB codziennie właścicielka gotuje jedno danie, które mozna sobie kupic na kolecje. Też jest to całkiem smaczne. Raz w tyg. włąsciciele urządzają wieczór barbecue, można wówczas zamówic sobie np ryby z grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Green bay Thassos 22.05.07, 18:49 Widziałam apartament na dole ,dwa duże osobne pokoje.Ładny,przestronny.W tawernie przy plaży bardzo dobre jedzeni,duzy wybór,w samym hotelu,dwa lata temu ,można było wybierać z karty , tez było smaczne i chyba tańsze.Może coś się zmieniło.Zdecydowanie polecam wieczór grecki organizowany przez właścicieli i wycieczkę kutrem (?)stateczkiem,naokoło wyspy.Super zabawa,nurkowanie w niedostępnych zatokach,łowienie ryb;),grill,wino do oporu.Jeden z fajniejszych dni w Grecji.Co do plaży,chodzilismy za skałę,cypel (trzeba było przejść kawałek drogą),ale byliśmy na niej często sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Green bay Thassos IP: *.crowley.pl 23.05.07, 08:21 Bardzo dziękuję za informacje, czy może wypożyczaliście samochód - co warto zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś