Gość: kriti IP: 217.153.86.* 29.05.07, 12:49 Czy ktos potrzebuje jakichs info na temat tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrisss Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.sferia.net 29.05.07, 16:01 byles tam w tym roku? ciekawa jestem jak sobie radzi tawerna Delfin przy plazy w Agia Pelagia? bede wdzieczna za pare slow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.07, 17:17 Jak w tym roku to wszytko wygląda ? Jedzenie, czystość, plaże, ceny, koszty wypożyczenia smochodu...za każde info będe wdzięczny. Seba sebastian98@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
butty Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia 30.05.07, 13:17 Ja tez sie dopisuje do listy! Mnie przede wszystkim interesuja dwie sprawy: - czy w każdym pokoju są aneksy kuchenne? -bedziemy mieli pokój typu Studio i mam nadzieję że aneks będzie - a jak to jest z sejfami w pokojach?Ile kosztuja?i co się do nich zmieści? Dzieki za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:49 hej, ja tez prosze o kilka słow na temat hotelu. Napisz na forum jesli mozesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutka9 Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 21:43 Ja też poproszę o informacje na temat hotelu i wyposażenia aneksów kuchennych. Napisz proszę co można zobaczyć w okolicy zakładając wypożyczenie samochodu. Chciałabym zobaczyć Elafonissi i Gramvoussa ale wybieramy się z rocznym dzieckiem i nie jestem pewna czy wytrzyma tak długą podróż samochodem... W związku z tym chciałabym wiedzieć co możemy zobaczyć nie spędzając pół dnia w samochodzie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f tu bylo troche, w tym roku jeszcze brak info: 02.06.07, 22:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=62126606 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutka9 do jacek1f IP: 81.210.12.* 04.06.07, 10:29 dołączył Pan do wątku naszą korespondencję (post wyżej), mam dodatkowe pytania z porśbą o dopowiedź... Otóż finalnie wybrałam Agia Pelagia (w hotelu w Stavros nie było już miejsc). Chciałabym się dowiedzieć co moglibyśmy zobaczyć w przypadku dość mocnego (roczy brzdąc) ograniczenia na długie wypady. Plan zobaczenia Gramvoussa, Elafonisi chyba nie wypali - za daleko z Agia Pelagia a nie chcę męczyć dziecka zbyt długą podróżą samochodem. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie 2 tygodni w jednej miejscowości. Zakładam, że dla dziecka kupimy nosidełko + zabieramy spacerówkę parasolkę. Z góry dziękuję za cenne rady. Odpowiedz Link Zgłoś
agi63 Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia 04.06.07, 12:19 Sorry, ale wczesniej nie bylo jak odpowiedziec. Wiec tak: Nie wszystkie pokoje maja aneksy kuchenne, sa studia 2 pokojowe z aneksem i pokoje 2-3 osobowe bez aneksu. Zalezy co kto ma w umowie. Sejfy sa - ale nie korzystalismy, wiec nie wiem ile kosztuja. Aneksy bardzo podstawowo i marnie wyposazone. No i przede wszystkim - to nie jest w zadnym wypadku HOTEL!! to zwykle kretenskie apartamenty! A to, ze jest on sprzedawany jako "hotel 3***" to jakis niezly dowcip!! Kolejna rzecz - sniadania sa fatalne (wiadomo, ze kontynentalne sniadanie to kontynentalne sniadanie..ale to co serwuje wlascicielka to... jakas przemyslowa margaryna, najtansze i najgorsze jakosciowo platki, jogurt i dzem, woda zabarwiona mlekiem, kawa nie do picia i jakies puszkowe owoce..) OCHYDA! Jak tego nie zmienia - to wspolczuje. Wszystko byloby ok - gdyby nie jakosc - tego nie da sie jesc. Ogolnie apartamenty sa OK (jak za taka cene oczywiscie) - jak to kretenskie apartamenty - lepiej nie patrzec na ich czystosc i nie wnikac co kryje sie w kontach:) Tylko cieszyc sie sloncem i KRETA!!! Samochod wypozyczylismy na 2 tyg. za 300 euro (nowa Toyota Yaris, ale to byl poczatek maja - wiec bylo tanio) Wszystko zalatwilismy juz z Polski i odebralismy samochod z lotniska. Nie robie tu reklamy - wiec nie mowie gdzie. Co do wyjadow na Elafonissi i Gramvousse - to kazdy chyba ma mape i widzi, jak to jest daleko i sam najlepiej wie ile jego roczne dziecko jest w stanie wytrzymac w samochodzie.. To bardzo daleko, ale piekne miejsca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś