Dodaj do ulubionych

"Hotel" Bella Vista Agia Pelagia

IP: 217.153.86.* 29.05.07, 12:49
Czy ktos potrzebuje jakichs info na temat tego miejsca?
Obserwuj wątek
    • Gość: patrisss Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.sferia.net 29.05.07, 16:01
      byles tam w tym roku? ciekawa jestem jak sobie radzi tawerna Delfin przy plazy
      w Agia Pelagia? bede wdzieczna za pare slow:-)
    • Gość: Seba Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.07, 17:17
      Jak w tym roku to wszytko wygląda ? Jedzenie, czystość, plaże, ceny, koszty
      wypożyczenia smochodu...za każde info będe wdzięczny.

Seba
      sebastian98@wp.pl
    • butty Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia 30.05.07, 13:17
      Ja tez sie dopisuje do listy!

Mnie przede wszystkim interesuja dwie sprawy:
      - czy w każdym pokoju są aneksy kuchenne? -bedziemy mieli pokój typu Studio i
      mam nadzieję że aneks będzie
      - a jak to jest z sejfami w pokojach?Ile kosztuja?i co się do nich zmieści?

Dzieki za wszelkie informacje
    • Gość: asf Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:49
      hej, ja tez prosze o kilka słow na temat hotelu. Napisz na forum jesli mozesz...
    • Gość: anutka9 Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.06.07, 21:43
      Ja też poproszę o informacje na temat hotelu i wyposażenia aneksów kuchennych.
      Napisz proszę co można zobaczyć w okolicy zakładając wypożyczenie samochodu.
      Chciałabym zobaczyć Elafonissi i Gramvoussa ale wybieramy się z rocznym
      dzieckiem i nie jestem pewna czy wytrzyma tak długą podróż samochodem... W
      związku z tym chciałabym wiedzieć co możemy zobaczyć nie spędzając pół dnia w
      samochodzie. Dziękuję.
      • jacek1f tu bylo troche, w tym roku jeszcze brak info: 02.06.07, 22:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=62126606
        • Gość: anutka9 do jacek1f IP: 81.210.12.* 04.06.07, 10:29
          dołączył Pan do wątku naszą korespondencję (post wyżej), mam dodatkowe pytania
          z porśbą o dopowiedź...
          Otóż finalnie wybrałam Agia Pelagia (w hotelu w Stavros nie było już miejsc).
          Chciałabym się dowiedzieć co moglibyśmy zobaczyć w przypadku dość mocnego
          (roczy brzdąc) ograniczenia na długie wypady. Plan zobaczenia Gramvoussa,
          Elafonisi chyba nie wypali - za daleko z Agia Pelagia a nie chcę męczyć dziecka
          zbyt długą podróżą samochodem. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie 2 tygodni w
          jednej miejscowości. Zakładam, że dla dziecka kupimy nosidełko + zabieramy
          spacerówkę parasolkę.
          Z góry dziękuję za cenne rady.
      • agi63 Re: "Hotel" Bella Vista Agia Pelagia 04.06.07, 12:19
        Sorry, ale wczesniej nie bylo jak odpowiedziec.

Wiec tak:
        Nie wszystkie pokoje maja aneksy kuchenne, sa studia 2 pokojowe z aneksem i
        pokoje 2-3 osobowe bez aneksu. Zalezy co kto ma w umowie.
        Sejfy sa - ale nie korzystalismy, wiec nie wiem ile kosztuja.
        Aneksy bardzo podstawowo i marnie wyposazone.
        No i przede wszystkim - to nie jest w zadnym wypadku HOTEL!! to zwykle
        kretenskie apartamenty! A to, ze jest on sprzedawany jako "hotel 3***" to jakis
        niezly dowcip!!
        Kolejna rzecz - sniadania sa fatalne (wiadomo, ze kontynentalne sniadanie to
        kontynentalne sniadanie..ale to co serwuje wlascicielka to... jakas przemyslowa
        margaryna, najtansze i najgorsze jakosciowo platki, jogurt i dzem, woda
        zabarwiona mlekiem, kawa nie do picia i jakies puszkowe owoce..) OCHYDA! Jak
        tego nie zmienia - to wspolczuje. Wszystko byloby ok - gdyby nie jakosc - tego
        nie da sie jesc.

Ogolnie apartamenty sa OK (jak za taka cene oczywiscie) - jak to kretenskie
        apartamenty - lepiej nie patrzec na ich czystosc i nie wnikac co kryje sie w
        kontach:) Tylko cieszyc sie sloncem i KRETA!!!

Samochod wypozyczylismy na 2 tyg. za 300 euro (nowa Toyota Yaris, ale to byl
        poczatek maja - wiec bylo tanio) Wszystko zalatwilismy juz z Polski i
        odebralismy samochod z lotniska. Nie robie tu reklamy - wiec nie mowie gdzie.

Co do wyjadow na Elafonissi i Gramvousse - to kazdy chyba ma mape i widzi, jak
        to jest daleko i sam najlepiej wie ile jego roczne dziecko jest w stanie
        wytrzymac w samochodzie.. To bardzo daleko, ale piekne miejsca.

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka