grecja-hotele 02.07.07, 21:00 Czy uzyskam jakieś fajne informacje o tym hotelu? No dobra nie fajne też mogą być, byle mało. A może o miejscowości Agia Marina mi coś napiszecie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f hotelu nie kojarze, jeden ze 100 ... ale 02.07.07, 21:05 miasteczko dluuuugie , klasycznie wzdluz drogi rozciqagniete, urocze nie jest, ale praktyczne. chcesz kluby - masz, i w AAM i w Platanias obok niedaleko - to zaglebie klubowe. Chcesz plaze ladna, masz. Chcesz spokoju troche, znajdziesz. Mini golfy, bilardy w srodku, spokojne na plzay taverny na noc - tez sa. jest ok pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: hotelu nie kojarze, jeden ze 100 ... ale 02.07.07, 21:19 No to suuuuuper! Wobec tego już nie mogę się doczekać wyjazdu. Dzięki za tak szybki odzew. Aha i jeszcze jedno może głupiutkie :) pytanko, ale czy jest tam dużo palm, bo jestem fanatyczką palmową. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f palmy na Krecie sa tylko w jednym miejscu: Vai. 02.07.07, 21:21 Ale to co my myslimy ze to sa palmy:-))) to duzo - wokol hoteli i tavern... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: palmy na Krecie sa tylko w jednym miejscu: Va IP: 81.219.236.* 02.07.07, 21:41 A daleko jest do tego Vai? Odpowiedz Link Zgłoś