Gość: karinn1 IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 17:16 Jeśli ktoś był w wyżej wymienionym hotelu, to bardzo proszę o informacje:)) Wybieram sie tam w sierpniu i nie wiem za bardzo czego mam się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Hotel Katrin w Stalis ze Scan Holiday IP: 213.17.225.* 14.08.03, 16:56 Byłem przed 4 laty też ze Scanem, jest dość dobrze ALE ! Warunek nie dostać pokoju od strony szosy - zgroza (ale jest ich bardzo mało). Panie rezydentki po 2 godz. załatwiły zamianę na inny, a dokładniej na położone nieco wyżej apartamenty (należące do hotelu) z cudownym widokiem na zatokę. Bezpośrednio z hotelu morza nie widać. Jedzenie w przyzwoitym średnim standarcie bez ekscesów na plus, śniadania - bufet raczej monotonny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Re: Hotel Katrin w Stalis ze Scan Holiday IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 11:49 Byłem w zeszłym roku również w drugiej połowie sierpnia z tym samym biurem.Warto postarać się o apartament 515, Widać zarówno morze jak i góry. Oprócz balkonu ma również duży taras nad znajdującym się niżej apartamentem. Z tarasu widok na cały teren hotelu. Z tego tarasu zrobione są zdjęcia zawarte w ofercie Scan Holiday.I hotel wygląda tak jak na zdjęciu. Rzeczywiście może trochę przeszkadać ruch uliczny, ale całe Stalis położone jest wzdłuż tej drogi.Jedzenie może i trochę monotonne ale dużo i w przemiłej tawernie z fontanną.Piaszczysta, niestety płatna plaża i czterokilometrowy deptak-od strony morza knajpy po drugiej stronie sklepy. Bankomaty i sklepy "honorują" polskie karty. Do Hersonisos 40 minut spacerem lub 15 minut romantyczną kolejką.Warto pojechać. Proszę pozdrowić chinczyka Francesko masującego (15 euro za 30 minut)plażowiczów. Uwaga - pani sprzedająca w slepiku na terenie hotelu jest Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hotel Katrin w Stalis ze Scan Holiday IP: 193.193.93.* 17.08.03, 23:00 Na razie wychodzi na to, że byłem jako ostatni :), bo miesiąc temu.Hotel w zupełności zasługuje na 3*. Położony na samym skraju Stalis, fakt , że przy głównej drodze, ale nieco w głębi, więc hałasu prawie nie słychac. Podobno zdecydowanie lepsze są apartamenty w domkach (widok i powierzchnia) niż w budynku głównym, ale tym tez zarzucić nie ma co. Jedzenie przyzwoite - śniadania przez dwa tyg. takie same, ale można powybierać, za to bardzo dobre obiadokolacje. Niezła obsługa- szczególnie gruby gość, który zawsze miał nocną zmianę. No i jest p. Monika- żona menagera hotelu- która zawsze służy pomocą.Jak chcesz wiecej informacji, to służę. Odpowiedz Link Zgłoś