Gość: mmm IP: *.ipartners.pl 13.08.03, 14:42 Czy ktoś może coś słyszał o biurze z Krakowa WygodaTravel? Albo o apartamentach Giannis w miejscowości Leptokaria? Albo o hotelu Sun Beach w Platamonas? Proszę o wszelkie informację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisica2 Re: Grecja Wygoda Travel 24.08.03, 13:30 Bardzo dobrze znam to biuro te Apartamenty. Jakie masz pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Grecja Wygoda Travel IP: *.ipartners.pl 25.08.03, 10:02 Chodzi mi o plaże? Jaka jest? Co można robić w tym miasteczku? Gdzie warto jechać? Jak wyglądają te apartamenty? Czy jest czysto? Mamy zarezerwowany w Apartamentach Giannis jeden apartament na parterze w którym mają być dwa osobne pokoje z łazienkami(nieprzejściowe) i anex. Jak z jedzeniem? Warto wykupować tam jedzenie czy chodzić gdzieś na własną rękę. Jakie jest połączenie z innymi miasteczkami? Jak z knajpami? Są jakieś warte odwiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Grecja Wygoda Travel IP: *.ipartners.pl 25.08.03, 14:22 Cześć, </P> <P>dziękuję za reakcję na mój wątek na formum gazety. Mam kilka pytań. Mam nadzieję że będziesz mi mogła odpowiedzieć (mam nadzieję że dobrze trafiłam i jesteś dziewczyną). Oto pytania:</P> <P>Czy były jakieś problemy z biurem?</P> <P>Jak się wywiązują z umowy?</P> <P>czy jest tak jak w ofercie?</P> <P>Jak z autokarem? Nie zepsuł się po drodze?</P> <P>Chodzi mi także o plaże? Jaka jest?<BR> Co można robić w tym miasteczku (Leptokaria)? Gdzie warto jechać?<BR> Jak wyglądają te apartamenty? Czy jest czysto?<BR> Mamy zarezerwowany apartament w Apartamentach Giannis na parterze w <BR> którym mają być dwa osobne pokoje z łazienkami(nieprzejściowe) i anex. Jak z <BR> jedzeniem? Warto wykupować tam jedzenie czy chodzić gdzieś na własną rękę. <BR> Jakie jest połączenie z innymi miasteczkami? <BR> Jak z knajpami? Są jakieś warte odwiedzenia? <BR> Jak z wycieczkami fakultatywnymi?</P> <P>Co warto zabrać i ile około pieniędzy?</P> <P> </P> <P>Będę ci wdzięczna za wszelkie informację. </P> <P> </P> <P>Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź.</P> <P> </P> <P>Magda</P> Odpowiedz Link Zgłoś