Gość: Gosiaczek IP: 195.94.193.* 19.08.03, 20:46 Wyjezdzam tam za 1,5 tygodnia. Czy ktos z Was byl moze w tym hotelu? Interesuja mnie wszystkie dobre i zle rzeczy... Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula Re: Hotel Dimitrios (Rethymnon-Kreta)- czy ktos b IP: *.chello.pl 25.08.03, 15:12 byłam tam, wróciłam 2 tygodnie temu. uuuu no nie wiem co ci właściwie napisać...hmmm moze zacznę od najgorszego- jedzenie fatalne!!! zupełnie zdaje się nie przywiazują wagi do podawanego jedzenia. mało, niesmaczne, chleba nie mozna nazwać chlebem, właściwie nic mi nie smakowało-a lubie zjeść dobrze (nie mylić z dużo);)))stołówka mała, duszna, walka o stoliki- 6 stolików na zewnątrz- reszta w środku w ciemnej i dusznej stołówce. pomidory białe i zielone (kompletnie niedojrzałe)i wiele innych minusów jedzeniowych o których szkoda czasu tu pisać. i tak każdego wieczoru chodziłam na jedzenie smaczne i dobre do tawern, knajpek w porcie itd... tam wszytsko było smaczne i miało inny smak. polecam jedzenie na mieście. gdybym wiedziała w cześniej, nie wykupywałabym kolacji w hotelu. sam hotel ok. nie mam jakiś strasznych zatrzeżeń. łazienka tylko malutka jak na 3 osobowy pokój. jak były otwarte drzwi to juznie można było myć zębów nad umywalką bo poprostu miejsca nie było:)))windy brak-2 piętra. moze tak na codzień to nie jest potrzebna, ale wnieść po schodach cieżkie walizki...??hmmm trudno. balkon miałam z widokiem na inny dom prywatny - miałam więc jakieśopory w wychodzeniu na niego-gdyz życie osobiste tej rodziny toczyło sie właśnie na ich tarasach na które patrzyłam z mojego balkonu. nie chciałam aby czuli siepodgladani, dlatego teżi z balkonu za duzo nie korzystałam. do 1 w nocy siedzieliśmy w mieście. masa knajp, sklepów... przyjemnie. basen w hotelu malutki i kilka zaledwie foteli o które to też w czasie w którym akutar tam przebywałam toczyły się walki. brak trawy i zieleni. ale to wszytsko da sie przeżyć i wcale nie mogę powiedzieć,że jestem jakaś niezadowolona i że było potwornie.pozdrawiam i mam nadzieję że wypoczniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś