Gość: hankra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 15:15 witam, chciałabym się dowiedzieć czy nadal są problemy na Krecie z paliwem ? Wylatuję 21 maja i mam w planie zwiedzenie wynajętym samochodem zachodniej Krety . Z góry dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopp1 Re: paliwo 18.05.08, 16:17 Auto dostajesz zatankwane i musisz oddać zatankowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: paliwo IP: *.chello.pl 18.05.08, 19:02 Ja wprawdzie lecę dopiero w połowie czerwca, ale niepokoiły mnie te problemy, więc razem z mężem poszperaliśmy po sieci i znaleźliśmy informację, ze strajk został zawieszony dzis lub wczoraj wieczorem i od jutra ruszają normalne dostawy. jest wiec nadzieja, że sytuacja lada moment sie unormuje. Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: paliwo IP: *.chello.pl 18.05.08, 19:43 wrocilam z krety - paliwo można juz kupic - strajk dostawców się skonczył,poza tym Kreta super...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: paliwo IP: *.chello.pl 18.05.08, 21:04 Dobrze wiedzieć, że juz po kłopotach:) Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankra Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:31 Bardzo dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankra Re: paliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:33 A jaką pogodę miałaś i co zwiedzałaś ? Czy dotarłaś w ciekawe miejsca, których nie ma w przewodnikach ? Odpowiedz Link Zgłoś