ela330 16.06.08, 13:25 wróciłam z Zakynthos hotel Galaxy Beach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopeda9 Re: Zakyntos hotel Galaxy Beach 16.06.08, 22:02 nie ma pytań co do hotelu ale samej wyspy, jakie są Twoje wrażenia? My lecimy dopiero we wrześniu i każda ino od tych "co już byli " jest dla nas miła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN33 Re: Zakyntos hotel Galaxy Beach IP: *.intertele.pl 18.06.08, 09:08 interesują mnie bliższe informacje o hotelu galaxy bo zastanawiam się na jego wyborem-czy plaża jest piaszczyzsta z zejściem łagodnym czy po kamieniach lub pomostach jaka głębokość basenu i wyżywienie oraz najbliższa okolica(sklepy , budowy itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela330 Re: Zakyntos hotel Galaxy Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 11:23 Przy hotelu zejście łagodne, plaża piaszczysta ale taka trochę ziemista, basen dla dorosłych głęboki max 2,5m, sklepików pod dostatkiem, ok.150m od hotelu większy market.Wg mnie hotel dobry dla rodzin z małymi dziećmi, bo rozrywka zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN33 Re: Zakyntos hotel Galaxy Beach IP: *.intertele.pl 18.06.08, 15:31 Dziękuję za odpowiedź. Jak wyżywienie(opcja all) i czystość w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Zakyntos hotel Galaxy Beach 18.06.08, 19:07 Witam Hotel Galaxy to całkiem miły , przytulny hotelik z przesympatyczną obsługą :)80% gosci to Holendrzy. Plaża jest szeroka , zejscie prosto z terenu hotelowego ( zadnych ulic , tuneli itp) Wyzywienie dosyć urozmaicone - ale najlepsze kolacje. Napoje do posiłków i lody również wliczone w opcje All Inc. Pokoje sprzątane codziennie także czysto. Jeśli chodzi o animacje - to niestety brak - z wyjątkiem turnieju w ping ponga, w lotki , piłkę plażowa. Animacje dla dzieci prowadzone tylko w języku holenderskim. Osobiscie polecam osobom ceniącym spokój i raczej nie bardzo młodym gdyż w hotelu raczej przeważają osoby w wieku "średnim " :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś