Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 08:44 Witam serdecznie, czy był ktoś w hotelu Anthoussa Resort & Spa ? Będę wdzięczna za opinie. Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Kreta - Hotel Anthoussa Resort & Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 09:12 Ponawiam moją prośbę, może jednak ktoś był w tym hotelu :) Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Kreta - Hotel Anthoussa Resort & Spa IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 16:13 Wróciłam wczoraj. Było super. Co chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kreta - Hotel Anthoussa Resort & Spa IP: *.acn.waw.pl 04.08.08, 18:18 najchętniej to obejrzałabym zdjęcia ( jeśli masz zdjęcia hotelu ? )- w internecie znalazłam takie z folderów. A interesuje mnie : położenie hotelu - czy jakiś ogród, teren zielony czy tylko hotel, basen, uliczka, plaża. Czy w pkojach są sejfy, klimatyzacja centralna czy można sterowac indywidualnie ? Jak obsługa? Jedzonko ? Z jakim byłaś biurem podróży, jak jest okolica...takie ogólne wrażenia. Z góry dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Kreta - Hotel Anthoussa Resort & Spa IP: *.gprs.plus.pl 04.08.08, 22:57 Zdjęć jeszcze nie zgrałam do komputera, podaj swojego maila, to Ci prześlę, jak tylko się tym zajmę. Hotel nie ma ogrodu, od strony recepcji jest uliczka i sklepy, a z drugiej strony restauracja, bar, morze i 2 baseny. Przy jednym z basenów jest brodzik, tam jest puszczana muzyka i są dzienne animacje oraz placyk zabaw dla dzieci. Drugi basen jest bardzo spokojny. Hotel leży na samej plaży. Na wysokości hotelu są skały, a obok plaża piaszczysta. Sejf jest płatny 4 Euro dziennie lub 20 tygodniowo. Klima sterowana indywidualnie. Obsługa miła, dużo kelnerów w restauracji. Personel to m.in. Polacy i Czesi. Jedzonko dla mnie pyszne, nie ma gigantycznego wyboru, ale jest wszystko, co potrzeba. Zupka, kilka dań na ciepło, sałatki, desery, owoce. Byłam z Neckermannem. Stalis to miłe miasteczko, jest jedna długa uliczka i kilka od niej odchodzących ze sklepami, tawernami, barami, wypożyczalniami samochodów itd. Idąc w lewo można iść do Malii, która im dalej, tym bardziej imprezowa. Morze cieplutkie, dookoła góry, było pięknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kreta - Hotel Anthoussa Resort & Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 10:10 Bardzo Ci dziękuję za informacje :) Moj adresik jolaszkam@wp.pl- czekam z niecierpliwością na zdjęcia Miłego dnia Jola Odpowiedz Link Zgłoś