yorgos1 08.01.09, 10:01 Wybieram się na Rodos do hotelu Latino Bay. Będę wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące tego miejsca. B. chętnie oglądnę zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Az Re: RODOS - Latino Bay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:49 www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Latino+Bay-ch_ub-hid_73749.html www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g488296-d557023-Latino_Bay-Afandou_Rhodes_Dodecanese.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: RODOS - Latino Bay IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:54 www.wakacje.pl/hotele/grecja/hotel-latino-bay-11370.html Odpowiedz Link Zgłoś
path_ana Re: RODOS - Latino Bay 27.01.09, 01:20 hmm a wiecie może coś więcej niż tylko katalog o tym miejscu? Bo mnie zastanawia losowy wybór pokoju - czyli suterena!! i ponoc jest tragedia jak się tam trafi :( takze zastanawiam się mareblue cosmopolitan albo ten latino bay ? Odpowiedz Link Zgłoś
yorgos1 Re: RODOS - Latino Bay 29.01.09, 14:40 Pani z biura turystycznego, którą znam od 3 lat bardzo polecała. Czytając opinie (nawet na obcojęzycznych stronach) to są raczej pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapg Re: RODOS - Latino Bay 04.04.09, 19:58 nasza znajoma z biura Grecos tez polecala ten hotel, tak wiec juz 30 stycz zamowiłam wakacje na 3sierpnia, teraz od czasu do czasu sprawdzam cennik(bardzo ceny wzrosły) oraz opinie, bojuz nie moge sie doczekac tych wakacji. MOze ktos tam był i moze cos wiecej napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: RODOS - Latino Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:38 zdecydowanie latino, nie cosmopolitan. Piękny teren hotelu super atmosfera, manager hotelu sam dba o gości. hotel nie przyjmuje rodzin z dziećmi więc totalny relaks przy basenie. To nie jest nowy hotel i widać to w pokojach, więc przydałby się remont. Ale jeśli nie spodziewacie się luksusów, jedziecie z nastawieniem na wypoczynek to w pokojach będziecie tylko nocować, i tak należy do tego podchodzić. Jest błąd w katalogu dot. leżaków na plaży - są niestety płatne, ale na terenie ogrodu, który kończy się 2 m od wody - bezpłatne. Wyspa cudna i większość ludzi wyjeżdża super zadowolona z tego hotelu, no chyba że pokój jest dla nich najważniejszy. Ja bardzo lubię ten hotel. Chyba się spotkamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
path_ana Re: RODOS - Latino Bay 13.04.09, 10:52 A jak jedzenie ? z tymi leżakami to rzczywiście troche przegięcie... Pokoje widze po katalogu ze to nie bajka, no ale otoczenie i okolica chyba bedzie na mnie robiła wrażenie. - mega byłaś tam ? Czy często bywasz ? ja planuje jechać 17.08.09... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: RODOS - Latino Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 12:56 dla mnie z leżakami to nie przegięcie bo do wody z trawy masz maks. 2 metry. a bywam często bo mieszkam i pracuje na rodos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
path_ana Re: RODOS - Latino Bay 18.04.09, 10:31 Może masz racje z leżakami - jeśli to tak blisko:) Super będzie bratnia dusza w pobliżu ;) My jedziemy na pierwsze takie wakacje, dlatego być może na wszystko staram się zwrócić uwagę. No i w tym przypadku zalezy mi bardzo jak się tylko uda w recepcji wybrać pokój z widokiem an morze a przede wszystkim na piętrze by nie mieć tych pokoji w dole na parterze... ale poza tym to nie mogę się doczekać terminu 17.08 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: RODOS - Latino Bay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 17:16 w recepcji nie uda Ci się wybrać pokoju, bo pokoje są przydzielone wcześniej. nikt nie bawi się w trakcie kwaterowania w szukanie i dobieranie pokoi. Jeśli Ci na tym bardzo zależy to skontaktuj się z biurem w którym rezerwowałaś albo z organizatorem i poproś o dopisanie w rezerwacji prośby o pokój na górze. to jest tylko prośba, ale jeśli hotel dostanie wraz z rezerwacją taką prośbę i ma wolne takie pokoje to Ci taki pokój przydzieli Odpowiedz Link Zgłoś
path_ana Re: RODOS - Latino Bay 20.04.09, 21:11 mamy wpisane Honeymoon ;) może się zorientują :D, pozdrawiam i do zobaczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: RODOS - Latino Bay IP: 77.236.0.* 17.07.09, 11:41 My też jedziemy na honeymoon :) będziemy od 10 do 24.08 :) Nam też zaprzyjaźniona Pani z biura gorąco polecała ten hotel, więc jesteśmy dobrej myśli :P Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: RODOS - Latino Bay IP: 77.236.0.* 17.07.09, 12:23 hotele.oceniacz.pl/wyjazdy/659/latino_bay.html Odpowiedz Link Zgłoś
path_ana Re: RODOS - Latino Bay 25.07.09, 14:22 Witam:), super macie 2 tyg. :) mały to hotel takze sie zobaczymy! Nowa opinia na holidaycheck www.holidaycheck.pl/detail- Opinie_Hotel+Latino+Bay+Sympatyczny+hotel+bez+rewelacji-ch_hb- id_1415350.html?typ=1&originalID=1415350&originalSprache=pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: RODOS - Latino Bay IP: 77.236.0.* 28.07.09, 20:43 Jako że będziemy wcześniej przygotujemy Wam ładne powitanie :) Do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RODOS - Latino Bay IP: *.pbg-sa.pl 28.09.09, 09:34 Byłam w hotelu Latino na urlopie w terminie od 14 do 21 wrześ.09r.i było uroczo!Bardzo miła obsługa zawsze chętna do pomocy,miłym zaskoczeniem był barman,który robił bdb drinki wieczorową porą jak i można się było z nim dogdać po PL.Jedzenie dobre.Dużo zieleni i ogólnie czysto na terenie hotelu w porównaniu do widoków od razu po wyjściu z niego!My pokój dostaliśmy typu Junior.Mały i wąski coprawda,ale byliśmy na wakacjach więc na tyle nam starczył.W pok.zawsze czyste ręczniki,uzupe. barek,wymyte podłogi.Widok na morze,a z drugiej str na kompleks(pókój narożny).Dużym plusem była plaża przy hotelu oraz bar.Plaża jest kamienista a nie żwirkowa jak jest to podane w katalogach.Atmosfera też bez zastrzeżeń,co prawda stale z głośników jedna plyta ale jak na tydz spedzony tam nie znudzila nam się az tak!Duży plus za to,że hotel nie przyjmuje dzieci co sprawiło,że przy basenie był spokój i można było naprawdę wypocząć!Akurat jak my byliśmy było dużo starszych ludzi.Co do atrakcji po za hotelem to słabo- malo imprezowych miejsc dużo restauracji.Jeśli chodzi o opiekę rezydenta z Grecosu to oceniam słabo,sami się wszystkiego szybciej dowiedzieliśmy niż ona nas sama o tym poinformował.Gratisowa wycieczka db zorganizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
yorgos1 Re: RODOS - Latino Bay 30.04.09, 19:25 Wdzięczny będę za wszelkie informacje od osób, które w tym roku odwiedziły Latino Bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: RODOS - Latino Bay IP: *.br-hosting.com 24.11.09, 13:35 Byłam pod koniec września w tym hotelu na swojej podróży poślubnej. Hotel bardzo, bardzo, bardzo mały z malutkim ogrodem ale bardzo zadbanym. W hotelu nic się nie dzieje cisza spokój, można spokojnie przy basenie poleniuchować i naprawde wypoczac. Obsługa bardzo miła, jedzenie naprawdę dobre. Jedynie plaża przy tym hotelu jest kamienista, ale w tej cześci Rodos plaże poprostu takie są. Pokój codziennie sprzątany, ale nie był on pierwszej nowości, ale ile się przebywa w tym pokoju. Nie spodziewac się luksusu. Poza hotelem odrazu małe sklepiki no i hotele. Odpowiedz Link Zgłoś