Dodaj do ulubionych

NAUKA GRECKIEGO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:26
HEJ,HEJ WSZYSCY HELLENOFILE!
NASTAŁA ZIMA NIESTETY - I TAKIE OSOBY JAK JA MUSZĄ JĄ JAKOŚ PRZEŻYĆ W TEJ
NASZEJ POLSCE. ŻEBY SOBIE JĄ JAKOŚ UPRZYJEMNIĆ SZLIFUJE JĘZYK GRECKI.
I Z TYM WŁAŚNIE TEMATEM WIĄŻE SIE MOJE PYTANIE: CZY NIE ZNACIE JAKIEGOŚ
NAUCZYCIELA GRECKIEGO Z OKOLIC KATOWIC, SOSNOWCA?
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ.

HELLENOFILKA
Obserwuj wątek
    • elinida Re: NAUKA GRECKIEGO 14.11.03, 18:24
      czesc Greczyna ;-) tu tez "Greczynka" Elinida ;-) ja znam nauczyciela w
      Katowicach, u którego się uczę :) Napisz do mnie na mejla elinida@gazeta.pl, to
      dam Ci znac :)
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Christian Re: moze w grecji? IP: *.the.forthnet.gr 15.11.03, 16:42
        Moja pracownica od luteg idzie w salonikach na kurs greckiego dla obcokrajowcow
        kurs trwa miesiac kosztuje ok 220 euro i jest to 3 godziny greckiego dziennie w
        zaleznosci od stopnia zaawansowania
        • elinida Re: moze w grecji? 15.11.03, 17:35
          Ja tez kcem na kurs greckiego w grecji :( tylko kto mi da miesiac urlopu w
          lutym :( pozdrawiam wszystkich szczesliwcow, ktorzy moga byc w Grecji :(
          i tam sie uczyc :( Zazdroszcze.... ;( <beczy> buuuuuuu

> Moja pracownica od luteg idzie w salonikach na kurs greckiego dla
          obcokrajowcow
          > kurs trwa miesiac kosztuje ok 220 euro i jest to 3 godziny greckiego dziennie
          w zaleznosci od stopnia zaawansowania
    • Gość: annnna Re: NAUKA GRECKIEGO IP: *.com.pl 19.11.03, 13:49
      Ja tez szukam ale nie w Katowicach ale w Bydgoszczy wiec troche inne strony
      Jednakze jak by ktos wiedzial o kims / o jakims greku / greczce to bylaby
      wdzieczna za kontakt
      annawojcieszke@hotmail.com
    • Gość: Gosia Re: NAUKA GRECKIEGO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 01:19
      Chętnie dołączyłabym do tych poszukiwań ale w stolicy. Narazie poszukiwania
      stanęły w martwym punkcie. Proszę o pomoc.
      • Gość: annnna Re: NAUKA GRECKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:06
        zadzwon do ambasady albo poszukaj tlumacza przysieglego moze on ciebie
        ukierunkuje. wiem ze w wawie jest pan kto masz szolke greckiego wiec napewno
        cos jest ale nie ma namiarow konkretnych ale ambasada grecji powinna tobie
        pomoc Powodzenia
      • elinida NAUKA GRECKIEGO w stolicy 08.12.03, 22:14
        Geia soy :)
        Wiem, że w stolicy mieszka Pan Lefteris Cirmirakis (współtwórca Rozmówek
        nowogreckich i róznych slowników), i pan również prowadzi kursy nowogreckiego.
        Z końcem października taki kurs się zaczął w Warszawie. Nie wiem czy prowadzi
        on prywatne lekcje, ale zawsze mozesz sie dowiedziec, czy zna kogoś, kto
        również w stolicy udziela lekcji. Numer do pana L.C. znajdziesz w
        ogólnodostępnej książce telefonicznej. Moze on coś pomoze :)
        Spróbuj :)
        Pozdrawiam

> Chętnie dołączyłabym do tych poszukiwań ale w stolicy. Narazie poszukiwania
        > stanęły w martwym punkcie. Proszę o pomoc.
        • Gość: Bebiak Re: NAUKA GRECKIEGO w stolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 15:31
          Ach, Lefteris Cirmirakis:)) Przeuroczy starszy człowiek, który był kiedyś
          (pewnie nadal jest) tłumaczem przysięgłym polecanym przez Ambasadę Grecji.
          A ja jeszcze napiszę, że do Księgi Gości na mojej stronce www.betaki.friko.pl
          wpisał się niedowano niejaki Giannis obecnie z Warszawy, który podał numer
          telefonu z ofertą udzielania lekcji. Taką drogą wskazuję na niego namiar, bo
          nie jestem pewna czy mogę numer telefonu rozpowszechniać, ale z Księgi Gości
          (skoro go wpisał) to chyba każdy sobie może wziąć. Tak myślę. Pozdrawiam Was
          serdecznie hellenofilki. B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka