Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:41 LECI KTOS JESZCZE? dokladniej to 11.06 ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: 212.59.230.* 03.06.09, 12:28 nikt nie leci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
biomj Re: hotel Marianna Palace -Rodos 03.06.09, 14:35 Lece tez 11-go, ale hotel inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 22:24 podbijam watek Odpowiedz Link Zgłoś
franka7 Re: hotel Marianna Palace -Rodos 06.06.09, 22:25 Witaj , byłam a Mariannie rok temu tez na początku czerwca . Bardzo dobrze wspominam ten hotel . Nie wiem jakie masz oczekiwania bo Kolymbia to spokojna miejscowośc ale z dobrymi połączeniami autobusowymi i sporą ilością wypożyczalni. W hotelu było wtedy mało turystów , głownie Niemcy , jedzenie dobre, obsługa też . Jedyne co było uciążliwe to komary , radze zabrać jakiś śr odstaszający. Piękny wdok na góry i generalnie spokój. Życze miłego pobytu .pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 09:46 dzieki za info. mam jeszcze pytanie czy z kolymbi dojade autobusem do lindos i do miasta rodos ? czy musze wyozyczac samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:08 można autobusem, do Rodos nawet chyba tak lepiej bo zaparkowac w Rodos i poruszac sie tam to taki mały horror.Juz 15.06 jade do Kolymbii i zamierzam do Rodos wybrac sie autobusem. Zobacz rozklad na 2009 www.ando.gr/eot/eng/info.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:28 dzieki "lusia"za linka:))) do jakiego hotelu sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: hotel Marianna Palace -Rodos IP: *.ingbank.pl 08.06.09, 08:57 bede w Irene Palace, juz nie moge sie doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś