Gość: zosia IP: *.jareks.net 05.06.09, 09:18 bede w grecji (cyklady) od 20 czerwca do polowy lipca czy sadzicie ze parasolka, plaszcze przeciwdeszczowe bedą potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: parasolka w grecji IP: *.chello.pl 05.06.09, 09:34 I jeszcze gumowce oraz majtki nieprzemakalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGA Re: parasolka w grecji IP: *.is.net.pl 05.06.09, 09:34 Albo żrtujesz, albo nie czytałaś nic na temat miejsca w które się wybierasz. Ani kropli deszczu! - gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: parasolka w grecji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:50 Parasokla może być od słońca. Widziałam kobiety skośnookie spacerujące po Rodos z parasolem. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: parasolka w grecji 05.06.09, 13:30 z tą kropla deszczu bym uważal, krotkie gwałtowne burze się tam zdarzają, sam przeżyłem coś takiego w końcu lipca na Naxos... Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: parasolka w grecji 05.06.09, 14:16 gringo68 napisał: > z tą kropla deszczu bym uważal, krotkie gwałtowne burze się tam > zdarzają, sam przeżyłem coś takiego w końcu lipca na Naxos... Dokładnie! Z moich doświadczeń: lipiec na Chalkidiki'2000 i Thassos'2002 w ciągu dwóch tygodni ze 2-3 razy całkiem potężne kilkugodzinne ulewy. Po ulicach Limenas (stolica Thassos) płynęły takie potoki, że odwoził nas do hotelu z tawerny właściciel autem, bo nie sposób było wyjść - takie oberwanie chmury trwające przez kilka godzin. Dodam, że w tym samych czasie na południowej wyspie Karpathos (przyjaciele tam wypoczywali) miały miejsce niespotykane upały... :) Myślę, że najmniejsze szanse na deszcz w tym terminie na Krecie i na Rodos, ale osobiście bym nigdy w 100% nie zapewniła. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
daleka_droga Re: parasolka w grecji 05.06.09, 16:13 Moim skromnym zdaniem czerwiec i lipiec są bezpieczne - pdać nie będzie, może co najwyżej przejść burza (z akcentem na przejść;-) co innego we wrześniu. Mnie by było szkoda miejsca w walizce na takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: parasolka w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:30 Parasol zostaw w domu. Byc przemoczonym takim cieplutkim deszczem to sama frajda. Jedziesz na wczasy a nie na spotkanie biznesowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi. Re: parasolka w grecji IP: *.chello.pl 05.06.09, 16:38 parasolkę wrzuciłabym do walizki ;) przezorny zawsze ubezpieczony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: parasolka w grecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 16:53 Na wakacje jezdzisz z trwala ondulacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi. Re: parasolka w grecji IP: *.chello.pl 05.06.09, 17:15 nie, nie jade ale zawsze mam przy sobie parasolke ;) Odpowiedz Link Zgłoś