cz.barbara 26.07.09, 22:41 1 sierpnia lecimy do Pefki, hotel Pefkos garden.Mam pytanie -czy brać ręczniki,czy są w pokojach.? Nie chcę brać zbędnego bagażu.Dzięki za odpowiedż-dla mnie istotną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Pefkos Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:18 ja jadę w połowie września z rainbowtours, w biurze podróży poinformowali nas, że w pokojach są ręczniki, ale lepiej wziąć ze sobą większy ręcznik plażowy miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cafe_frappe Re: Pefkos Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 17:26 Są na pewno. :) Białe, frotte, całkiem puchate ;) i zmieniane jak często zechcesz. Choć ja i tak zawsze wolę mieć swój... ;) A Pefkos Garden to bardzo dobry wybór! Miłego wypoczynku, pozdrawiam, c_f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Pefkos Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:03 to trochę sie uspokoiłam, bo po tych wszystkich opiniach na różnych portalach o pefkos garden( tak diametralnie różnych- w tym szczury w pokojach)byłam trochę zniechęcona Odpowiedz Link Zgłoś