bizz-are 11.09.12, 19:54 Dobry wieczór) Mam na imię Paulina, wiek : 23 lata i poszukuję przyjaciółki z Bydgoszczy bądź okolic. ) Pozdrawiam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokazhontaz Re: Szukam przyjaciółki 13.09.12, 08:10 bizz-are napisała: > Dobry wieczór) > Mam na imię Paulina, wiek : 23 lata i poszukuję przyjaciółki z Bydgoszczy bądź > okolic. ) To raczej do wątku reklamowo-ogłoszeniowego się nadaje. :P Odpowiedz Link
9apa Re: Szukam przyjaciółki 19.09.12, 23:13 Jak na moje to bardzo dobre miejsce na takie dyskusje. Dlaczego szukasz przyjaciółki? I skąd jesteś? Ja mam na imię Asia. Odpowiedz Link
optymistka90 Re: Szukam przyjaciółki 02.10.12, 09:28 Hej, Ja mam 22 lata, jestem z Bydgoszczy i również chętnie kogoś poznam :) Podaj swój mail lub gg to ułatwi kontakt :) Odpowiedz Link
tatti6 Re: Szukam przyjaciółki 24.02.13, 16:15 (Ja mam 22 lata, jestem z Bydgoszczy i również chętnie kogoś poznam :) Podaj swój mail lub gg to ułatwi kontakt :) Hejka! mam 22lat i jestem tez z Bydgoszczy. I też chciałabym poznac jakąś sympatyczna koleżankę.moj mail tatti@online.ua Odpowiedz Link