polencja 25.01.07, 08:46 a może ktoś wie, gdzie w naszej gminie można się uczyć jazdy konnej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airmax1 Re: jazda konna 29.01.07, 14:20 Kiedys widzialem stadnine przy bydgoskiej po lewej stronie w strone zoledowa.. jakos za sklepem, ale nie wiem czy tam ucza jezdzic. Na konie najlepiej do Myśla. pozdr Odpowiedz Link
anitka404 Re: jazda konna 30.01.07, 14:49 Trzeba jechać ul.Leśną w stronę Fordonu, po prawej stronie przed zjazdem w dół jest tablica po prawej stronie- jazdy konne. Polecam- bardzo sympatyczny pan Janusz uczy dzieciaki jazdy. Polecam! Dorosli też jeżdżą. Odpowiedz Link
dmu Re: jazda konna 06.02.07, 10:16 Potwierdzam, że na końcu ulicy leśnej jest sympatyczny pan który uczy dzieciaki jazdy konnej. Ma przygotowany teren, kilka koników do wyboru no i zajmuje się każdym osobno. Wiem również o jeszcze 2 miejscach ( na zamczysku przy wjeździe do Bydgoszczy i na ulicy równoległej do centralnej za kościołem. Jednak tylko polecam pana przy Leśnej ponieważ byłem bardzo zadowolony z lekcji jakie tam moje dzieciaki miały. Odpowiedz Link