Gość: marcon IP: *.vera.net.pl / *.net.pl 29.03.04, 18:48 Właśnie wróciłem z Ecco z Teneryfy. Zadnych zastrzeżen a te kobitki (tzn. nasza kobitka Wiesia) bardzo miła i profesjonalna. A Tenefyra jest super tylko troche droga. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmoga Re: Ecco - bez zarzutu 30.03.04, 09:12 A może byś tak napisał trochę więcej...? Jak długo i gdzie byłeś, w jakim hotelu (ilogwiazdkowym i czy w opcji HB czy all inc.), co jadłeś, co piłeś, co zobaczyłeś i jak się bawiłeś...? Sama się wybieram z Ecco Holiday na Teneryfę, więc wszelkie wrażenia są dla mnie cenne Odpowiedz Link Zgłoś
edytmark Re: Ecco - bez zarzutu 02.04.04, 11:32 Wróciłem 27.03. Dla Nas Ecco również było bez zarzutu. Bylismy z żoną i 14-sto miesięczną córeczką W Hotelu Golf Plaza Resort. hotel przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania- apartamenty 70 metrowe z kuchnią bardzo dobrze zaopatrzoną. Polecam wypożczalnie aut-www.amigoautos.com Za cztery dni bez żadnej kaucji za Clio-miał być Ford Ka -z silnikiem deesla zapłaciliśmy jedynie 63euro. Taki sam samochód u wypożyczalni współpracujacej z ecco zapłacilibyśmy 120euro! Jedyny warunek płatność na miejscu tylko kartą kredytową. W przypadku Golf del Sur odbiór auta na lotnisku. Jest to jedyny mankament, bo trzeba tam dojechać taksówką.ok.12 euro. My mieliśmy szczęście bo podwiózł nas tam jeden z mieszkańców tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Ecco - bez zarzutu IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.04, 20:25 Hej! Witaj w klubie! Ja też złego słowa nie mogę powiedzieć na Ecco. a Pani Wiesia jest naprawdę super rezydentem (nie omieszkałem Jej tego powiedzieć przy odlocie). Wszystkim, którzy wybierają się z Ecco na wakacje na Teneryfę zazdroszczę! Pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś