Dodaj do ulubionych

Lanzarotte

30.09.13, 21:39
Wybieram się w styczniu na ta wyspę. Proszę o wszelkie info: Dobry hotel 9 za rozsądna cenę), co warto zobaczyć ? Czy opłaca się wykupić wycieczki w biurze a może wypożyczyć auto. Za każda info będe wdzięczna. a i jeszcze jedno- z jakim biurem?
Obserwuj wątek
    • Gość: ggość Re: Lanzarotte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.13, 07:55
      Hmmm, nie wiesz z kim, nie wiesz, do jakiego hotelu, nie wiesz co jest warte zobaczenia i - sądząc po nazwie w tytule wątku - nie wiesz nawet, dokąd się wybierasz... Uff, dobrze, że znasz chociaż termin wyprawy... Powodzenia życzę
      • sch77 Re: Lanzarotte 01.10.13, 10:51
        Jakbym to wiedziala to bym tu nie pytala. A taką odpowiedz jak uzyskalam od Ciebie to masakra. szkoda czasu na takie pisanie lepiej zajmij się pracą.
        • deoand Re: Lanzarotte 01.10.13, 14:41
          Kazdy ma troche racji w tym co pisze z tym , ze nie trzeba debiutantów tak od razu strofować bo nie muszą wiedziec co jest akurat na Lanzarotte tak jak wątpie czy gośc wie co jest akurat w Pcimiu Dolnym

Ale uwaga pierwsza - Lanzarote choc to Hiszpania to jednak jesli chodzi o zapytania to proszę pytać na Forum Wyspy Kanaryjskie - tam jest dosc duzo opisów ciekawych miejsc do zabaczenia na Lanzie i jest tez o hotelach .

Ja akurat byłem z Itaka w hotelu Mansion Nazaret w Costa Tuguise - ale jest wiele lepszych hoteli na wyspie .Oprócz Itaki jeszcze sa wycieczki z TUI . Praktycznie sa trzy kurorty , do których sie jeździ tzm Playa Blanka , Puerto del Carmen i Costa Teguise . . Szkoda , że nie jedziesz w sezonie urlopowym bo czy w styczniu bedzie można sie kąpać to nie wiem - ja byłem we wrześniu . Jeśli Itaka bedzie miała objazdówke to polecam szczególnie trzeba zaliczyć Park Timonfaya -park z wulkanami ,
          Mozna oczywiscie wypożyczyc auto i zwiedzic wszystkie miejsca samemu - znajdziesz opisy tych wycieczek na forum wyspy Kanaryjskie - Muszę kończyc jak mi sie cos przypomni wieczorem to dopisze .
          • sch77 Re: Lanzarotte 01.10.13, 15:06
            Dzięki za ąadrą i rzeczową odpowiedź. Będę wdzięczna za każdą info.
            • podroze-i-wypady Re: Lanzarotte 08.09.14, 00:33
              Trochę informacji na temat Lanzarote jest tutaj:
              wypady.com/index.php/hiszpania/wyspy-kanaryjskie/lanzarote/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka