Dodaj do ulubionych

Blanes czy Lloret de Mar ...

IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.09.04, 21:44
Mam pytanie gdzie lepiej pojechac w nadchodzacy piatek na tygodniowy urlop?
Czy był ktos w hotelu Dex w Lloret lub hotelu Esplendid w Blanes??
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.crowley.pl 08.09.04, 13:23
      Moge Ci powiedziec tylko tyle, ze w Blanes jest piekny ogrod botaniczny z
      kapitalnym widokiem na morze i zajebista plaza. Z tego co slyszalem wiekszosc
      ludzi jezdzi do lloret de Mar, ale tam nie bylem.
      • Gość: monia Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:30
        oczywiscie ze lloret- blanes to na maxa dziura, nic tam nie ma, 2 dyskoteki na
        krzyz.
      • Gość: magdaray Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:54
        Hej! W Lloret nie byłam, za to moge powiedzieć, że w Blanes jest ślicznie!
        ~Gorąco polecam:)
    • Gość: olla Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: 212.106.158.* 09.09.04, 17:28
      Jesli wyszalec sie to tylko Lloret.Jesli odpoczac, połazic itd - to
      Blanes.Uwaga! własnie wrociłam i pogoda kiepska wiec proponuje lloret - w
      dzien pospisz a w nocy mozesz balowac:)
    • bass5 Re: Blanes czy Lloret de Mar ... 13.09.04, 14:25
      wlasnie wrocilam z Loret, goraco polecam
      • Gość: Rybek Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 12:54
        Blanes to kiszka z ogrodem botanicznym w którym wszystkie kwiatki już
        przekwitły i pozostały same palmy , kaktusy i rośliny które mamy w Polsce w
        doniczkach. W Loret jest ładnie i rozrywkowo. Polecam odwiedzić spokojną Tossę
        de Mar z malowniczymi murami obronnymi i przytulną plażą
        • Gość: iwona Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.petrus.com.pl 14.09.04, 21:27
          nie zgadzam sie ,ze Blanes to kiszka to piękna miejscowosc ,w której nie sposób
          sięnudzić.
          • zetjan Re: Blanes czy Lloret de Mar ... 15.09.04, 06:42
            Jeżeli ktoś lubi typowy kurort z hotelowcami, techno disko,dresy,niemców, to
            polecam Loret
            A jak ktoś lubi spokojne, ładne rybackie miasteczko z przepiękną plażą to
            gorąco polecam Blanes
            • Gość: olla Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: 212.106.158.* 15.09.04, 19:27
              Jakie dresy??? Chyba nie byłeś(aś) na ani jednej imprezie w LLoret...do Twojej
              informacji: tym się roznią imprezy w Lloret od polskich, ze DRESOW TAM NIE
              MA... pełna kultura..nie ma bójek..nie ma napieprzonych śmierdzieli ( poza
              Londonerem i Colossosem ale to inna historia)
              Dlatego od 3 lat spędzam tam przynajmniej 3 tygodnie wakacji..I zawsze są to
              SUPER WAKACJE
    • Gość: magdaray Re: Blanes czy Lloret de Mar ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:44
      Fakt, Blanes nie jest tak rozrywkowe jak Lloret, ale ja w czasie tygodniowego
      tam pobytu 6 razy byłam na imprezie:) Muzyka zaczynała mnie juz dobijac, ale
      mimo to świetnie się bawiłam:) W końcu najważniejsze jest świetne towarzystwo :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka