opowiesc_idioty 08.07.16, 22:22 Co polecacie? Chcemy odwiedzić: Alicante, Elche, Guadalest, Altea, Denia, La Vila Joiosa. Coś jeszcze warto, Waszym zdaniem? Poruszać będziemy się komunikacją miejską. Dziękuję za sugestie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankacro Re: Okolice Benidorm 09.07.16, 11:09 Pomiędzy Alteą a Guadalest macie bardzo fajne miasteczko Polop, myślę, ze warto się tam zatrzymać,.. Altea jest najpiękniejsza, a Benidorm to piekło na ziemi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
opowiesc_idioty Re: Okolice Benidorm 10.07.16, 12:54 Benidorm będzie naszą bazą wypadową. Chcemy na własne skórze przekonać się, jak to piekło smakuje :D A czy orientujesz się w lokalnych imprezach typu Bous a la mar w Denii odbywających się pomiędzy 14 a 26 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
fankacro Re: Okolice Benidorm 10.07.16, 20:30 Teraz już się orientuję bo zgooglowałam:) kolejne piekło.. tym razem dla byków.. Odpowiedz Link Zgłoś
opowiesc_idioty Re: Okolice Benidorm 10.07.16, 21:19 Z tym się zgadzam, dlatego szukam innych lokalnych atrakcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
opowiesc_idioty Re: Okolice Benidorm 10.07.16, 21:22 Poza tym impreza, o której wspomniałam trwa tydzień. Gonitwa byków to jej ekement, poza tym koncerty, plener i fiesta :) Odpowiedz Link Zgłoś
opowiesc_idioty Re: Okolice Benidorm 31.07.16, 22:19 W Villajollosa natrafiliśmy na Moros y Cristianos, w Benidorm- na święto i procesję Marítima de La Virgen del Carmen, w Denii- Bous a la mar. W Benidorm były też dni miasta (lub coś w ten deseń- koncerty i fiesta). Pewnie takich lokalnych imprez było jeszcze sporo... Odpowiedz Link Zgłoś