Gość: Iza IP: 91.202.192.* 14.05.17, 19:44 Kto leci do hotelu Santa Monika Play Hiszpania w czerwcu z Katowic. Może ktoś już tam był proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Diego Re: wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.17, 21:02 Nie ma takiego hotelu w Hiszpanii, więc spoufalanie na wczasach się nie uda Hotel o tej nazwie nie istnieje i do czerwca nie powstanie I nie ma prawa powstać Nie ma też miejscowości Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
tess1956 Re: wczasy 14.05.17, 21:17 Jest Santa Monica Playa w Salou na Costa Dorada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendejo Tutaj dzwonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.17, 09:08 www.play.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fer Re: wczasy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.17, 09:19 Myślę, że jest więcej hoteli o nazwie Santa Monica Jeden jest w Playa del Ingles www.lastminute.de/reisen/7393-3350-hotel-santa-monica-playa-del-ingles/ Pytającej nawet się nie chce przepisać bez błędów ortograficznych nazwy hotelu i podać nazwę miejscowości w Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: wczasy IP: 91.202.192.* 15.05.17, 15:09 Przepraszam , hotel nazywa się Santa Monica Playa w Salou na Costa Dorada. Ponawiam pytanie proszę o opinie może ktoś już tam był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.17, 20:20 W internecie jest dużo opinii po polsku o tym hotelu Na pewno warto je przeczytać www.wakacje.pl/opinie/hotele/santa-monica-h27453.html pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g562814-d500482-Reviews-Santa_Monica_Playa-Salou_Costa_Dorada_Province_of_Tarragona_Catalonia.html www.booking.com/hotel/es/santa-monica-playa.pl.html Jedna czy dwie opinie z forum niczego nie zmienią Hotel jest moim zdaniem OK Cudów nie ma, ale nie ma też podstaw do obaw Niezły hotel Z tym że do Hiszpanii nie jedzie się z powodu hotelu, to nie Egipt czy Tunezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: wczasy IP: 91.202.192.* 22.05.17, 09:15 Diego, Czytając opinie anglików z maja tego roku jestem trochę przerażona ,wiem jest to hotel 3 gwiazdkowy. Zły wybór,ale już nie mogę zmienić hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: wczasy IP: 91.202.192.* 09.07.17, 10:20 Byłam ,wróciłam i jestem bardzo zadowolona z hotelu nie szkodzi ,że hotel 3 gwiazdkowy pokoje czyste ,jedzenie bardzo smaczne,wszyscy uśmiechnięci,jedyny minus dla mnie to dzieci przyjeżdżające na 3 dni ,co tydzień piątek sobota było bardzo głośno jak na korytarzu w szkole, ale podobno tylko w czerwcu jest tak głośno. Jeszcze jeden duży minus animatorka porażka nie korzystałam. Wrócę tam może za rok. Odpowiedz Link Zgłoś