Gość: kots IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 08:29 kto byl na ibizie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YAREK Re: ibiza IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.09.01, 12:04 chyba ciekawiej jest na Gran Canaria. ceny niższe i super rozrywki w Playa del Ingles w C.C. Yumbo, byłem tylko tydzień i wybieram się na ciąg dalszy na kolejne dwa tygodnie; wyjazd chyba najlepiej z TUI bo ma najfajniejsze hotele w swojej ofercie. Niech Ibiza się schowa tylko GRAN CANARIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ibiza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:27 O ibizie przeczytaj sobie na forum ogólnym, super impreza! Zresztą tego się nie odda w dwóch zdaniach , tam trzeba pojechać , żeby zrozumieć o co chodzi, cały ten czad , house i najlepsze kluby na świecie! Ibiza jest w te klocki nie do pokonania (czytaj " Ibiza-wyspa odlotowa"). Pzdr. P.S. Napewno tam wrócę jeszcze nie raz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Re: ibiza IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 29.10.01, 01:37 Ibiza-niekonczace sie balety :) , bylem ze znajomymi rok temu we wrzesniu na 8 dni , w ciagu tych osmiu dni przespalismy moze z 20-30 godzin. Na ibizie sa umiejscowione najlepsze dyskoteki swiata , ktorych filie porozmieszczane sa na calym swiecie , my akorat mieszkalismy w hotelu , ktory oddalony byl o 150m od SPACE , rezydentem tych baletow jest m.in DJ TALLA , CARL COX.Polecam rowniez dyskoteke ,(chyba chamstwem bedzie nazywac to dyskoteka ) nazywa sie PRIVILLAGE , a na zakonczenie sezonu odbywa sie tam "MANU MISSION" istne arcydzielo polaczenie pokazow :sztuczne ognie ,akrobacje artystow no i oczywiscie muzyka!, zabawa 24h .Jest jeszcze pare innych miejsc np PACHA ,AMNESIA sa to rowniez bardzo szalone i oslawione dyskoteki . Moja euforia na co dzien w szarym szczecinie jezeli chodzi o balowanie nie objawia sie tak czesto ,tam po prostu jedzie sie po to aby sie bawic , wiekszosc wczasowiczow to oczywiscie mlodzi ludzie , musisz sie przygotowac ze wstepy na dyskoteki to spory wydatek (na same wstepy przez te kilka dni wydalismy po 200$ kazdy :), ale na prawde warto) Jezeli chodzi o najlepsze miejsce do zakwaterowania , mam tu na mysli oczywiscie takie skad jest najblizej do tego po co sie jedzie na IBIZE to IBIZA TOWN i SAN ANTONIO, poza tym w nocy kursuje DISCO BUS :) , co rozwozi ludzi po baletach. W tym roku bylem na majorce i szczerze mowiac jest to calkiem inny swiat , czulem sie tam jak mlody wilk posrod kombatantow wojennych ,zdecydownie mniej atrakcji dla mlodych ludzi, lecz wszystko zalezy od ciebie , od tego jak zorganizujesz sobie czas , my znalezlismy pomysl na spedzenie urlopu na majorce , natomiast na ibizie nie musisz go szukac on sam sie znajdzie . Pozdrawiam:), jak bys miala jakies pytanka to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretek Re: ibiza IP: *.waw.cdp.pl 28.02.02, 15:30 jak wynajac dom na ibizie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ibiza IP: 217.99.1.* 02.03.02, 22:20 Nie wiem, czy nie lepiej zarezerwować pokoje w hotelu../ Pamiętaj, Ibiza to najdroższa wyspa świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś