Gość: pinia IP: *.elopole.com.pl 12.05.05, 10:10 Jadę...powiedźcie warto?? Jakie wyżywienie i pokoje?? Czy w pokojach są ręczniki?? Dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luśka Re: Riviera ...Santa Susanna IP: *.zchpolice.com 13.05.05, 07:21 byłam w tamytm roku na wakacjach w Santa Suzana Hotel Capricii i było super miejscowość przepiękna, wszędzie blisko, do Blanes, Barcelony, warto jechać. Hotelu Riviera nie znam, ale sama miejscowość super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: Riviera ...Santa Susanna IP: *.zchpolice.com 20.05.05, 14:35 byłam w tamtym roku, było super wszędzie blisko i bardzo dobre usytuowanie hotelu. naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Riviera ...Santa Susanna IP: *.poczta.katowice.pl 20.05.05, 14:57 Byłem kilka lat temu. jedzenie dobre, urozmaicone i bez ograniczeń. Ogólnie hotel bardzo fajny. Nie wiem, jak teraz, ale wtedy nie było klimy. Staraj się o pokój z widokiem na basen. Z drugiej strony widok mniej ciekawy.Wkurzający byli też młodzi holendrzy, ale ogólnie i hotel i miejscowość OK. Odpowiedz Link Zgłoś