Gość: farix IP: 192.168.26.* / *.uci.agh.edu.pl 22.06.01, 00:00 Bede w Barcelonie od 15 lipca ''01 przez trzy miesiace. Jesli bylby ktos chetny na spotkanie, pogawedke - dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margaret Re: Barcelona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 ale ci zazdroszcze! czekaja cie piekne chwile! a gdzie sie zatrzymasz? bylam w zeszlym roku m-c na kursie jezyka, chcialabym w tym roku powtorzyc ale nie wiem czy wypali mi akomodacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farix Re: Barcelona IP: 192.168.24.* / *.uci.agh.edu.pl 28.06.01, 00:29 Dokladnie jeszcze nie wiem gdzie sie zatrzymam. Zawsze mozna sie dogadac mailowa (tak mysle - nie wiem jak z dostepnoscia do netu bedzie). Nigdy jeszcze nie bylem w Hiszpanii. Mowisz ze klimat i atmosfera ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Barcelona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 23:42 oj, przepraszam przez chwile nie zaglądałam na ten temat. Barce jest po prostu super! masz wszystko czego dusza zapragnie na wakacjach: tony atrakcji kulturalnych typu muzea, galerie itp, miasto piekne(radze wez rower jesli mozesz a jesli nie to duzo chodz na nogach bo wszedzie pelno perelek architektonicznych) a jak sie zmeczysz mozna skoczyc na plaze (jak najdalej od Barcelonety! najlepeij na lewo az za rybe olimpijska, na pewno ja zobaczysz) gdzie morze jak na warunki portowe zaskakuje czystoscia. eh, duzo by opowiadac...miasto zyje noc i dzien, kluby sie zapelniaja ok 3 nad ranem! jesli chcialbys wiecej lub cos konkretnego to pytaj. a co bedziesz tam robil przez 3 m-ce, jesli wolno spytac? pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Barcelona IP: *.MAN.atcom.net.pl 06.07.01, 14:00 bede w Barcelonie na poczatku Wrzesnia. Studiowalam tam dwa lata temu, wiec mozemy wymienic sie uwagami. Daj mi znac na maila :az@mysoft.com.pl , jak sie z toba kontaktowac w hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farix Re: Barcelona IP: *.otd.pl 09.07.01, 12:58 Juz niedlugo wyjezdzam z Polski :) Bede tam praktykowal w firmie Vayris, ale na pewno nie omieszkam pozwiedzac i zobaczyc cos wiecej niz daje tylko praktyka. Mam nadzieje ze bede mial dostep do netu wiec jakby cos to piszcie na farixus@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farix Re: Barcelona IP: *.otd.pl 09.07.01, 13:03 Jesli znacie jakies ciekawe miejsca to zaproponujcie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: Barcelona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 23:43 aha, kafejek internetowych bez liku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyrysek Re: Barcelona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 11:59 ...a ja bede tam przez caly wrzesien. To takze moj pierwszy wyjazd do Hiszp. Jedziesz autokarem czy samolotem? W BCN mowi sie po hiszpansku, czy katalonsku? Moj adres: tyrysek@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1941 Re: Barcelona 10.07.01, 08:24 ciekawe, ze ludzie wybierajac sie za granice szukaja kontaktu z rodakami, nie lepiej zostac w kraju, tu jest ich pelno !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farix Re: Barcelona IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 21:28 ale masz zagadkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Barcelona IP: 10.3.17.* / 157.25.92.* 13.07.01, 14:23 PO katalońsku! Zdarza sie nawet, że nie miejscowi nie chcą rozmawiać z turystami po hiszpańsku, preferują dużo bardziej angielski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek_sp Re: Barcelona IP: *.uc.nombres.ttd.es 14.07.01, 15:28 w Barcelonie mozesz mowic po CATALAN i po hiszpansku !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb&Arla Re: Barcelona IP: *.gtech.com / 156.24.228.* 26.06.02, 17:51 My mieszkamy w Barcelonie i prowadzimy o niej serwis internetowy www.zwiedzaj.com, rzuccie okiem, moze cos tam dla siebie znajdziecie ciekawego. Jezeli macie jakies pytania piszcie, postaramy sie odpowiedziec. pozdrawiamy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Barcelona IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.07.02, 00:10 ja będe w Barcelonie siepien i wrzesien 2002r. Może i w tym roku ma ktoś ochotę na pogawędkę. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
sebmagda http://www.zwiedzaj.com - serwis o Barcelonie 07.08.02, 16:52 Wejdzice i sprawdzcie. Sa tez oferty noclegow. Odpowiedz Link Zgłoś