Gość: Ja22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:21 Mam pytanko, czy byl ktos w hotelu Gran Playa Z firma Neckermann na Majorce i jak jest w miejscowosci Can Picafort? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Hotel Gran Playa Majorka IP: *.chello.pl 07.08.05, 00:54 Opinie ze strony Neckermanna: "Spędziliśmy 2 tygodnie w miejscowości C""an Picafort - w hotelu Gran Playa***(....). Opis w katalogu jest zgodny z tym co zastaliśmy - hotel położony jest przy centralnym deptaku i otoczony z czterech stron ulicami, hotel posiada mały basen a właściwie basenik w małym ogrodzie. W hotelu praktycznie sami Niemcy. Plaża jest piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, ciągnie się w kierunku Alkudii kilka kilometrów, w okolicach hotelu jest dość tłoczno na plaży i na ulicach. Uważam, że jest to miejsce dla ludzi młodych ponieważ w koło jest dużo pabów, restauracji i dyskotek. Parasol z dwoma leżakami kosztuje 7 euro. Odradzam rezerwację hotelu w samym centrum, w pobliżu portu gdzie brak jest w ogóle plaży /występują tylko skały/ Najlepszy hotel z oferty Neckermana w Can Picafort to Platya Durada - położony w spokojnym miejscu, bezpośrednio przy plaży. Byłam ponieważ zaprosili nas znajomi i troszkę im zazdrościłam ładnych basenów i .....lodówki w pokoju! Polecam wycieczkę do Palmy i Valldemosy, a także show Son Amar z udziałem tancerzy flamenko i innych /można wejść na stronę www.sonamar.com/" "Polecam tę miejscowość dla osób lubiących spacery promenadą nadmorską, która jest niewątpliwie jedną z zalet C’an Picafort. Wieczorami, kiedy słońce już tak nie operuje można miło spędzić czas w kafejkach usytuowanych bezpośrednio przy promenadzie rozkoszując się widokiem i szumem morskich fal. " Odpowiedz Link Zgłoś