Dodaj do ulubionych

Hotel Gran Playa Majorka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:21
Mam pytanko, czy byl ktos w hotelu Gran Playa Z firma Neckermann na Majorce i
jak jest w miejscowosci Can Picafort? Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Hotel Gran Playa Majorka IP: *.chello.pl 07.08.05, 00:54
      Opinie ze strony Neckermanna:
      "Spędziliśmy 2 tygodnie w miejscowości C""an Picafort - w hotelu Gran
      Playa***(....). Opis w katalogu jest zgodny z tym co zastaliśmy - hotel położony
      jest przy centralnym deptaku i otoczony z czterech stron ulicami, hotel posiada
      mały basen a właściwie basenik w małym ogrodzie. W hotelu praktycznie sami
      Niemcy. Plaża jest piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, ciągnie się w
      kierunku Alkudii kilka kilometrów, w okolicach hotelu jest dość tłoczno na plaży
      i na ulicach. Uważam, że jest to miejsce dla ludzi młodych ponieważ w koło jest
      dużo pabów, restauracji i dyskotek. Parasol z dwoma leżakami kosztuje 7 euro.
      Odradzam rezerwację hotelu w samym centrum, w pobliżu portu gdzie brak jest w
      ogóle plaży /występują tylko skały/ Najlepszy hotel z oferty Neckermana w Can
      Picafort to Platya Durada - położony w spokojnym miejscu, bezpośrednio przy
      plaży. Byłam ponieważ zaprosili nas znajomi i troszkę im zazdrościłam ładnych
      basenów i .....lodówki w pokoju! Polecam wycieczkę do Palmy i Valldemosy, a
      także show Son Amar z udziałem tancerzy flamenko i innych /można wejść na stronę
      www.sonamar.com/"

"Polecam tę miejscowość dla osób lubiących spacery promenadą nadmorską, która
      jest niewątpliwie jedną z zalet C’an Picafort. Wieczorami, kiedy słońce już tak
      nie operuje można miło spędzić czas w kafejkach usytuowanych bezpośrednio przy
      promenadzie rozkoszując się widokiem i szumem morskich fal. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka