Gość: Alex 1 IP: 62.37.237.* 15.01.06, 00:35 Dla mnie najlepszym piosenkarzem iszpanskim jest AREBATO a dla ciebie kto jest najlepszym piosenakarzem HISZPANSKIM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icaro Re: nie znam... 15.01.06, 15:03 arebato?? nigdy nie slyszalem,choc jest niejaki El Arrebato. male pytanie:widze ze masz problemy z gramatyka jezyka polskiego. polecam Zofia Czarniecka-Rodzik Gramatyka języka polskiego w ćwiczeniach. P.D. moze jednak bedziesz miala problem ze zrozumieniem ...cytuje: Obszerny, metodyczni uporządkowany kurs gramatyki opisowej, dostosowany do wymogów stawianych w czasie egzaminu wstępnego do szkoły średniej. o hiszpanskim nie wspomne;olbrzymie bledy mowia same za siebie :-) un saludo. www.poloniamadryt.net/forum/index.php www.poloniamadryt.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: nie znam... IP: 62.37.237.* 15.01.06, 23:40 Jak go nie znasz to znaczyze jestes cofniety w czasie bo teraz jest na top BUSCA TE UN HOMBRE QUE TE QUIERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: nie znam... IP: *.aster.pl 16.01.06, 00:57 hmm,nie tylko z gramatyka,ale i ze stylistyka,tudziez doborem slownictwa...za trudna pozycje polecasz icaro.Tu trzeba zaczac od podstaw.Kiedys byly takie ksiazki "Mam 6 lat",albo "Elementarz" Odpowiedz Link Zgłoś
sandia Re: nie znam... 16.01.06, 09:27 Wiecie w czym tkwi problem? Ze my tej "Alex" odpisujemy i tym samym zachecamy ja do produkowania kolejnych watkow dziwnej tresci. Ignorujmy ja, to moze zamilknie na wieki. Albo przynajmniej na jakis czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: nie znam... IP: 62.37.237.* 16.01.06, 22:29 Ty to naprawde jestes SANDIA-arbuz Odpowiedz Link Zgłoś