Gość: DORA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:34 PLANUJE WYJECHAC NA WCZSY W CZERWCU /HISZPANIA/ POSZUKUJE WSPÓŁTOWARZYSZKI DO POKOJU WE DWIE TANIEJ I RAZNIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rena Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:59 A myslałas o majorce lub Gran canarii jesli tak to napiszna @@@ moze cos wymyslimy: )aspirynka2005@go2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka13 Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.cable.mindspring.com 11.02.06, 05:52 Mnie raczej tloczne miejsca nie interesuja. Co prawda chcialabym troche ponurkowac, ale niekniecznie musze jechac akurat na popularne wyspy. Wolalabym gdzies gdzie nie spotakam zatloczonych plaz.MOj adres to j_lesiak@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TESS Szukam kolezanki IP: *.opole.internetia.pl 31.05.06, 20:30 JA TEZ.Kierunek Hiszpania.Najlepiej do Tossa de Mar.To raj na ziemi.Razem razniej i taniej.Nie ponosi sie kosztow doplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Szukam kolezanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:36 Propozycja aktualna.Mam już konkretny termin (16.06) wyjazdu i hotel (Don Juan w Lloret de Mar).Szukam osoby która do mnie dołączy.Kontakt do mnie: 509,191,307. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TESS Re: Szukam kolezanki IP: *.opole.internetia.pl 02.06.06, 16:33 Najlepiej wyjechac lipiec;sierpien jest drozszy.Mieszkam w wojewodztwie opolskim -miasto Ozimek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donati Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.resetnet.pl 12.02.06, 10:37 ja też chce jechać do Hiszpanii jeszcze przed wakacjami, tzn. przed napływem turystów ;) Nie chciałabym jechać do znanych kurortów. Mam ochotę zwiedzić jak najwięcej i jak najlepiej poznać styl życia Hiszpanów, ich potrawy, sposób zabawy itp. Tak sobie myśle, ze może pojechać prywatnie, bez biura. Wtedy jedziesz gdzie chcesz :) Ale ostatecznie zorganizowana wycieczka też może być. Mój e-mail donati@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś