Dodaj do ulubionych

SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:34
PLANUJE WYJECHAC NA WCZSY W CZERWCU /HISZPANIA/ POSZUKUJE
WSPÓŁTOWARZYSZKI DO POKOJU WE DWIE TANIEJ I RAZNIEJ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rena Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:59
      A myslałas o majorce lub Gran canarii jesli tak to napiszna @@@ moze cos
      wymyslimy: )aspirynka2005@go2.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: zulka13 Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.cable.mindspring.com 11.02.06, 05:52
        Mnie raczej tloczne miejsca nie interesuja. Co prawda chcialabym troche
        ponurkowac, ale niekniecznie musze jechac akurat na popularne wyspy. Wolalabym
        gdzies gdzie nie spotakam zatloczonych plaz.MOj adres to j_lesiak@o2.pl
        • Gość: TESS Szukam kolezanki IP: *.opole.internetia.pl 31.05.06, 20:30
          JA TEZ.Kierunek Hiszpania.Najlepiej do Tossa de Mar.To raj na ziemi.Razem
          razniej i taniej.Nie ponosi sie kosztow doplaty.
          • Gość: Dora Re: Szukam kolezanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:36
            Propozycja aktualna.Mam już konkretny termin (16.06) wyjazdu i hotel (Don Juan
            w Lloret de Mar).Szukam osoby która do mnie dołączy.Kontakt do mnie:
            509,191,307.
          • Gość: TESS Re: Szukam kolezanki IP: *.opole.internetia.pl 02.06.06, 16:33
            Najlepiej wyjechac lipiec;sierpien jest drozszy.Mieszkam w wojewodztwie
            opolskim -miasto Ozimek.
    • Gość: donati Re: SZUKAM KOLEŻANKI NA WYJAZD IP: *.resetnet.pl 12.02.06, 10:37
      ja też chce jechać do Hiszpanii jeszcze przed wakacjami, tzn. przed napływem
      turystów ;) Nie chciałabym jechać do znanych kurortów. Mam ochotę zwiedzić jak
      najwięcej i jak najlepiej poznać styl życia Hiszpanów, ich potrawy, sposób
      zabawy itp. Tak sobie myśle, ze może pojechać prywatnie, bez biura. Wtedy
      jedziesz gdzie chcesz :) Ale ostatecznie zorganizowana wycieczka też może być.
      Mój e-mail
      donati@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka