Dodaj do ulubionych

Hotel Marbella Playa- z Neckermannem

IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:41
Jadę z Neckermannem, proszę o informacje o hotelu (ma być 4+), plaży, czy w
okolicy można robić zakupy po przyzwoitych cenach? Jak daleko do Marbelli?
Jacy rezydenci?
Obserwuj wątek
    • Gość: esscort Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 00:11
      Jeżeli jedziesz z neckermanem do ****+ w Marbelli, to myślę, że "przyzwoite"
      ceny to dla Ciebie ceny mozliwie jak najwyższe ;). Marbella to najdroższy
      hiszpański kurort. Możesz spotkać w sklepie Banderasa, szejków arabskich itp.
      Oni tu wypoczywają w swoich posiadlościach, często do portu zawijają ich równie
      bogaci koledzy na b.drogich jachtach. Ma to swój urok, bo wszystko tam kręci
      się leniwie i na luzie.
      • Gość: witold Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 15:50
        Gość portalu: esscort napisał(a):

> Jeżeli jedziesz z neckermanem do ****+ w Marbelli, to myślę, że "przyzwoite"
        > ceny to dla Ciebie ceny mozliwie jak najwyższe ;). Marbella to najdroższy
        > hiszpański kurort. Możesz spotkać w sklepie Banderasa, szejków arabskich itp.
        > Oni tu wypoczywają w swoich posiadlościach, często do portu zawijają ich
        równie
        >
        > bogaci koledzy na b.drogich jachtach. Ma to swój urok, bo wszystko tam kręci
        > się leniwie i na luzie.

Nie, przyzwoite ceny to ceny umiarkowane. Hotel o którym piszę daje taką
        zniżkę, dla 13-letniego dziecka, że wychodzi tyle samo lub mniej niż w wielu
        hotelach *** gdzie za 13-latka muszę płacić jak za dorosłego, często nawet
        kupić drugi pokój, bo największe są 2-osobowe. Szukałem miejsca innego niż
        takie jak Costa Brava, z hotelami-molochami i ryczącymi przez całą noc
        dyskotekami w każdym z nich. Może z Marbellą trochę przesadziłem, Banderas i
        szejkowie raczej mnie nie interesują, ale już przepadło. Teraz chcę wiedzieć co
        mnie czeka, jeśli masz jakie bliższe informacje, to proszę.
        Pozdrawiam
        Witold
        • Gość: annika Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.dial.pl 09.05.03, 14:35
          Mieszkam tu przez dużą część roku, w Marbelli znaczy się, musisz przygotować
          się na wysokie ceny ale za to rozrywek Ci nie zabraknie, towarzystwo raczej
          międzynarodowe (dużo Anglików, Włochów, Belgów), Polaków raczej się nie spotyka
          choć jest polska restauracja - Krystyna (właścicielką jest Polka. Ogólnie jest
          tu super, uwielbiam tu być i myślę, że też Ci się spodoba.
          • Gość: piotr Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 19:32
            Gość portalu: annika napisał(a):

> Mieszkam tu przez dużą część roku, w Marbelli znaczy się, musisz przygotować
            > się na wysokie ceny ale za to rozrywek Ci nie zabraknie, towarzystwo raczej
            > międzynarodowe (dużo Anglików, Włochów, Belgów), Polaków raczej się nie
            spotyka
            >
            > choć jest polska restauracja - Krystyna (właścicielką jest Polka. Ogólnie
            jest
            > tu super, uwielbiam tu być i myślę, że też Ci się spodoba.

Podzielam twoją opinie - Marbella i Andaluzja są super. Planuję tam
            przeprowadzkę z rodziną w najbliższych miesiącach. Czy mogę Cię prosić o namiar
            na polską restaurację i ew. kontakt mailowy w celu wymiany doświadczeń.
            Pozdrawiam.
            Mój adres: piotr.mail@interia.pl
        • Gość: esscort Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 00:13
          Gość portalu: witold napisał(a):

Szukałem miejsca innego niż
          > takie jak Costa Brava, z hotelami-molochami i ryczącymi przez całą noc
          > dyskotekami w każdym z nich.
          No to raczej daleko nie uciekleś. Oczywiscie to jeszcze kwestia połozenia
          Twojego hotelu w Marbelli, ale genreralnie cała Marbella to duże, zabetonowane
          miasto hoteli i apartamentowców wypełnionych ludźmi nastawianomi raczej
          na "głośny" wypoczynek. Byłem w Marbewlli na początku maja, zaledwie kilka
          godzin, więc nie moge sie wypowiadać autorytatywnie, ale odniosłem wrażenie, że
          miasto ma mimo wszystko swoj klimat, jakiś urok. No i jest bogate, zadbane
          (gorzej, że pewenie odbija się to w cenach).
    • Gość: esscort Re: Hotel Marbella Playa- z Neckermannem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 00:14
      Niżej jest wątek Analuzja- czy ktoś był? tam też trochę inf. o Marbelli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka