Gość: Jagoda IP: *.torun.mm.pl 08.06.07, 21:09 Wybieram się we wrześniu do Hiszpani na Costa del Sol.Bardzo proszę o informacje na temat czystości plaż i wody w morzu.Podobno w ubiegłym roku woda była bardzo brudna.Jak jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: plaża na Costa del SOl IP: *.bel.vectranet.pl 10.06.07, 12:04 Byłam w zeszłym roku na Costa del Sol w lipcu. Nic nie wiem o brudnej plaży i jeszcze brudniejszej wodzie. Dwa tygodnie kąpieli bez żadnych dodatkowych wykwitów na skórze bądź innych następstw. Tylko woda bardzo słona. Jak zaleje oczy, to długo trzeba je wycierać, żeby przestało szczypać, a na włosy działa jak lakier-usztywniacz. Piasek na plaży może nie jest pieknego koloru, ale nie widziałam sterty śmieci bądź innych zanieczyszczeń. Parasol i dwa leżaki 8 euro. Do morza puszczasz się biegiem skokami od jednego rzędu leżaków do drugiego, bo parzy piasek. Nie słuchaj głupot. Czasami mam wrażenie, że forumowicze przesadzają absolutnie we wszystkim, nie mając w domu 1/4 tych luksusów, których wymagaja na wyjeździe. Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś