Gość: Karolina Hiszpański kalejdoskop. Semana Hiszpana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 15:01 nie "secundo", tylko segundo. czyzby autorka znajaca tak swietnie zwyczaje hiszpanow nie znala ich jezyka?... ps. o punktualnosci mam inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bcn Noclegi w Barcelonie IP: *.135.221.87.dynamic.jazztel.es 19.08.08, 18:21 Hiszpania jest piekna, warto tu zawitac! Jezeli ktos z was wybiera sie do Barcelony i szuka noclegow moge pomoc w tym temacie, bo sama odnajmuje pokoje (duzym grupom takze). Tanie i pewne noclegi w dobrych lokalizacjach no i pomoc na miejscu w "ogarnieciu" miasta. Duzo ludzi z tego forum juz u nas goscilo i wszyscy wyjezdzali zadowoleni :) Takze zapraszam! Kontakt: rooms.bcn@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa mieci Hiszpański kalejdoskop. Semana Hiszpana IP: *.116.200.94.kutno200.tnp.pl 18.10.08, 00:27 czesc si jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: smutne 18.10.08, 03:10 tekst jest sklejkiem paru wiadomosci ktore niejakiej "dziennikarce"karolinie obily sie o uszy.no coz,nie wymagam znajomosci jezyka,ale pewne rzeczy draznia... pozdrawiam z hiszpanii www.poloniamadryt.net/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mvb Hiszpański kalejdoskop. Semana Hiszpana IP: *.upc-i.chello.nl 18.10.08, 20:57 A ja nie na temat artykulu, tylko takich wlasnie kwiatkow dziennikarskich. Kiedys czytalam artykul w jakims polskim magazynie dla kobiet (bodaj to Twoj styl byl) no i rzucila mi sie w oczy recenzja Volver Almodovara. Otoz okazalo sie, ze na "Volvera" poszlo w dniu premiery w Polsce iles tam osobnikow, i ze Penelope Cruz grala w "Volverze". Autorka poodmieniala sobie czasownik volver jak nasz rewolwer, a ja oczom nie wierzylam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enryo A ja, zapraszam do poznania prawdziwej Hiszpanii. IP: 84.78.211.* 10.02.09, 21:05 Organizujemy najwspanialsze wycieczki tematyczne dla małych grup max. 4 osoby ( mogą być dzieci i pies ) Na terenie Barcelony, Costa Brava, Costa Dorada, Pirenje itd. Program i trasa do ustalenia w zależnosci od gustu i upodobań klienta. Całkowita swoboda i niezależność jedynie wspierana naszym bogatym doświadczeniem i sugerencjami. Gwarantowane niesamowite wrażenia oraz przepiękne,urozmaicone krajobrazy. Mile i atrakcyjnie spędzony czas w towarzystwie profesionalnego kierowcy/przewodnika. Wsparcie językowe. Możliwa pomoc w znalezieniu atrakcyjnego zakwaterowania w okolicy Barcelony <hotele\ campingi> Odebranie osób z lotniska w Gironie lub Barcelonie. Bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu z tradycyjnym Renting Car. :arrow: Konsults i rezerwas : Tel. (34) 63 53 20 909 enryosak@hotmail.com a zainteresowanym chętnie wyśle kilka zdjęć tylko proszę o maila. Pozdrowionka ze wspaniłj Barcelny. Odpowiedz Link Zgłoś