poetkam 12.12.07, 15:42 Błagam zaglądnij do skrzynki, obojętnie której! Albo wejdź na gg. P.S. Bardzo ważne- chodzi o Twoją mądrość. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugikoniecswiata Re: Do Czarega 12.12.07, 19:54 ...jak nie zajrzysz, to poetka Ci ją zabierze Odpowiedz Link
poetkam Re: Do Czarega 12.12.07, 20:36 Drugi Końcu Świata, dzięki za troskę Twoją! Czareg zajrzał, zajrzał. Dzięki, Czaruś! Ty wiesz, za co!!! Jesteś niezastąpiony! Zresztą Armia Gąsienic też!!! A tam, całe forum! P.S.Ja nie mam władzy ani chęci likwidować adresów mailowych forumowiczów! Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Do Czarega 12.12.07, 22:30 ale "ją" było do czaregowej mądrości, nie do skrzynki )) taki sobie niewinny żarcik, z nadzieją, że się nie pogniewasz/-acie za wcinanie w słodkie tete-a-tete Odpowiedz Link
czareg Re: Do Czarega 13.12.07, 09:42 Nie pierwszym byłbym mężczyzną i nie ostatnim któremu uroda PoetkaM rozum by odebrała. Odpowiedz Link
poetkam Do Czarega ;-) 13.12.07, 12:27 czareg napisał: > Nie pierwszym byłbym mężczyzną i nie ostatnim któremu uroda PoetkaM rozum by > odebrała. Ale mi miło i przyjemnie. Pieknie mi się dziś pierwszy dzień w pracy rozpoczął. Dziękuję, Czaruś. Odpowiedz Link