Gość: niechcenicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:38 na jaki koszt wynajmu samochodu należy się przygotować? z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: samochód na majorce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:03 Witam ! W tym roku byłam na Majorce więc mogę Ci odpowiedziec na pytanie.Wypozyczylismy forda fieste(nówka)full auto-casco na 2 dni i zapłaciliśmy 70 euro(35x2)do tego musisz doliczyc benzyne.Sasiedzi nasi wypożyczyli Pande za 29 euro za dobe, więc decyzja należy do Ciebie.Może po sezonie ceny będą niższe. Majorka jest przepiękna-można się w niej zakochac!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewakotarska0 Re: samochód na majorce 27.07.15, 18:34 Odradzam każdemu Recordgo. W sobote wrocilam z Majorki. Bylam tam z rodzinka trzeci raz z rzedu. Dwa lata temu wziełam samochód z Budget a w w zeszłym roku z Goldcar. Wszystko było super nie doliczono zadnych dodatkowych oplat pomimo ze samochody były oddan o 4 rano a baki były puste. Dodam ze poprzednie razy samochody wypozyczałam na cały okres tj 2 tygodnie. Tego roku samochód wzielismy na 1 pierwszy dzien. W warunkach bylo ze po godzinie 23 jest dodatkowa oplata 40 euro. W wypozyczalnie bylam 22.56 nie bylo kolejki a jeden z pracownikow robil cos niewiadomo co i nie chcial mnie obslużyc. Okazalo sie ze konczyl prace O 23, tak wiec po kilku minutach pozegnal sie i przyszla Pani ktora nas obsłuzyła. Powiedzialam jej ze bylismy przed 23 na co ona ze wie ale system jest zapisal start 23:00 i koniec 23:19 wiec musze wyslac reklamacje tu i tu. Na koniec okazało sie ze rowniez nie zwrócili mi opłaty za refueling chyba 24 lub 26 euro (wczesniej zawsze mi zwracano). Tak wiec wynajem samochodu na jeden dzien kosztowal mnie slono 12+40+24 + paliwo!!!tyle prawie co wczesniej ok 8-9 dni :( Odradzam stanowczo te firme. Taniej z lotniska do Alcudii wyniesie taxi bo najtansza udalo mi sie znalesc za 65 euro. Polecam tez wszystkim transfery miasto wypoczynkowe - lotnisko i odwrotnie bookowane przez internet na stronie resorthoppa.ie Dzialaja w kilku krajach ja sprawdzilam powrot z Alcudii na lotnisko na samolot o 6:30 rano. Koszt na osobe 8 euro a wiec rodzinke kosztowalo 32 euro. Komunikacja miejska tez nie jest taka droga. To doradzam w czasie pobytu. Polecam kazdemu!! 1-6 euro w zaleznosci od dystansu. Sluze rada, Alcudie znam juz jak niektozy Sopot hehe..Pewnie tam jeszcze pojade ale po tegorocznym doswiadczeniu napewno nie wynajme auta. Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl Re: samochód na majorce 14.09.07, 22:26 Witam, W 2006 wypożyczałem samochód w Arenal na Majorc, lokalna wypożyczalnia, full insurance, ok. 30E/doba, Ford Ka z klimą. Samochodem po Majorce, zapraszam na www.majorka.kondi.pl Pozdrawiam Kondi | Chill Out music Fun from Ibiza island | Moje podróże - www.podroze.kondi.pl (PL) | www.travelphoto-gallery.com (EN) | www.e-noclegi.info.pl (e Noclegi) Odpowiedz Link Zgłoś