ibiza777 15.05.09, 12:17 Bardzo proszę o wszelkie opinie na temat hotelu Boccacio w Alcudii, szczególnie jeśli ktoś miał okazje do pobytu w tym miejscu i podróżował z Neckermannem. Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izaw Re: Hotel Boccacio, Alcudia?? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.09, 17:26 Podróże z Neckermanem jak najbardziej ok. Byłam 2 razy na Majorce i wszystko było na medal. jedno zastrzeżenie to to, że rezydencji nie są specjalnie opiekuńczy. Jeżeli chodzi o hotel Boccacio to mieszkałam niedaleko w Iberostar Ciudad Blanca. W mojej ocenie może tam być trochę głośno z uwagi na lokalizację. Jetsem położony wdłuż ulicy na której są knajpki i sklepiki i okna pokoi ( nie wiem czy wszystkich) na pewno wycjodzą na tą stroną. Sama miejce jest o tyle ok , że z Boccacio jak i Ciudad Blanca jest bliżej niż np z Alcudia Park czy Condesa dla la Bahia do portu Alcudia i starego miasta w Alcudi a także do Parku Wodnego. Na plaże z Boccacio jest blisko ale trzeba przejśc przez drogę dosyć ruchliwą. Standart Boccacio i Condesa dla la Bahia porównywalny chyba z tym , że Condesa jest położona w zancznie spokojnieszym miejscu przy samej plaży. Plaża w Alkudii piasczysta i bardzo szeroka. Generalnie Majorka jest super a jeżli chodzi o wybór hotelu to wszystko zależy czego oczekujesz - jeżeli jesteś przyzwyczajno do 4 * w miarę spokojnych hoteli z pięknymi ogrodami to Boccacio nie będzie spełniał Twoich oczekiwań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza777 Re: Hotel Boccacio, Alcudia?? 15.05.09, 20:23 Byliśmy już raz z Neckiem na Majorce i do końca ok nie było, a co do rezydenta zgadzam się w 100%. Nie oczekuję cudownego hotelu i bajecznego ogrodu. Wybieramy się z 14 m córeczką i nie chcemy przykrej niespodzianki, planujemy wylecieć 12 czerwca. Zastanawiamy się jeszcze nad hotelami Orient lub Kontiki Playa, ale one są Playa de Palma. Dzięki za inf Odpowiedz Link Zgłoś