nat.ka 23.05.04, 12:04 zapraszam do wpisywania swych przemyśleń! jak zpiłować paznogcie albo pomalować oko! jak zazpokoich faceta i jak poskromić chormony! wszyscy som mile widziani! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
envi Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 19:02 bardzo mie cieszy te nasze nowe forumbede stałym aktywnym działaczem Odpowiedz Link
nat.ka Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 19:27 ja tyż sie bardzo ciesze że razem kolerzanki tu wszystkie bede miała! Odpowiedz Link
ugo Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 20:13 nat.ka napisoła: > ja tyż sie bardzo ciesze że razem kolerzanki tu wszystkie bede miała! nie bede ino BENDE Odpowiedz Link
nat.ka Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 20:20 o czeźdź ugo superfajnie rze jestes bedziesz naszym kosmatym kolegom!! Odpowiedz Link
ugo Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 20:25 witojcie, tyż siem cieszem, Ino pamientaj, kozmate kolegi majom czensto kozmate myśli Odpowiedz Link
independent-girl Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 20:55 my prafdziwe sóper kozmo gerl lóbimy kozmatyhc koleguf, ale pod warónkiem,że som dla nas wyzo..wymo...wyrozómiali i poczekaja na nas zanim zdonzymy sobie zrobic mejkap najleprzymi kosmetykimi Pupy i Clairinsa, manikir. załorzymy słiiiiit rurzowe bluseczki i gitowe spodnie i ftedy morzemy isc na spacer pokazav sie kolezankom pod blokiem! Odpowiedz Link
ugo Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 21:53 Siem rozómie ziomala. Ja na ten pżykłat jeztem bardzo wymioruzały dla mojej kobiety i innyh i fogule fól szacuneczek. No i ziułko czensto jaramy sobie i jezt git i kól i zajebiźcie. Odpowiedz Link
nat.ka Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 21:58 ej spoko, fajną muszisz mieć maniure rze ona i do jarania i do dawania jest, to terz jest rodzaj kozmogerla bo taka wyluzowana i wsh...wcz...wszehstronna ale zawsze umalowana jest i zjara i wypije i da i jest spoko, bo ona jest wyem...wpem...wyemancypowana se jest i luzak. i spoko jest tak, rze chej! Odpowiedz Link
envi Re: Witam Gorąco! 23.05.04, 23:03 ale fajnie o mamy jusz nowego kolege,ugo,cze ugo!a ty jesteś ten sławny ugo boss? Odpowiedz Link
powerpuffgirl czesc ugo 23.05.04, 23:21 chej ugo! fajnie, rze do nas dołonczyles. jestesmy fajne kozmolaski i w ogule zajebiste szmule. ja jestem powerpuffgirl i walcze z niekozmodziewczynami, bo mnie wkurzajom na ma! opowiedz nam cus o sobje!! lowe & papatki Odpowiedz Link
ugo Re: czesc ugo 24.05.04, 16:45 Siemka, ja jastem dresem i tesz nie lubiem niekozmodziewczyn bo som nudne. Odpowiedz Link
ivvcia Re: TO JEST PJERSZY WONTEK! 01.10.04, 18:44 o kórdże!!! on f moie imieniny zoztał zaloszony!!! Odpowiedz Link
henryk.log Re: Witam Gorąco! 12.05.05, 22:18 Du.............ga yezd fasha hystorja I lubijełsh blizqi. Odpowiedz Link