Dodaj do ulubionych

Mam ambicie

04.06.04, 16:03
rzeby tego foruma zrobidź najpopurarniejszym forumem prywatnym na gasecie
(albo śfjecie). Bo mi sje podoba bardzo, bo mnje dowartosciowóje, bo wjem rze
kozmo jezdem, dzienki njemu to jezd. Tera ide na zakópy, a potem wracam i
wymyźlam reklamufke foruma w zygantórce. Jag hcecie to terz wymyźlajcie! Mnje
i sobje. Ailowe ju wery bardzo! papatkismile))
Obserwuj wątek
    • eirenne Re: Mam ambicie 04.06.04, 21:03
      wruciłam, a tó nikogo nje ma, tródno, cienszki dzjeń jezd dzisjaj. Byłam na
      zakópah i nic sobje nie kupiłam, bóóóóó... okazałm sje, rze jusz mam całom
      kolekcie dolcze i gajbona w domó, a nowej nie wyprodókowali. Zygatórki terz
      jósz nie zrobje, bo mi sje nie hcesad eee, ide spadź.
      • nat.ka Re: Mam ambicie 04.06.04, 21:57
        ojesu no weź nie szczelaj fohuw, no!
        ja to tom sygniaturkom to jezdem wzrószona!
        a co hciałaś kópić se?
        • eirenne Re: Mam ambicie 04.06.04, 22:48
          Jezdem spofrotemsmile)) To przes ten... no, okres napieńcia, mam te fohy, ale
          jórz mi przeszłysmile
          Nje wjem, co se hciałam kópidź, ale na pewno coź kozmo i kul i tegez na maksa,
          nie? a tó nidz stego, zato misjaczek kópił pryzent na jótro, bo jidzjemy na
          wesele. A mnje jósz poskompił, skompiradło, ale tródno, rzóce go i bedzie mjał
          za sfoje, rze ogranjiczał takom kozmo jag ja!
          • nat.ka Re: Mam ambicie 04.06.04, 22:51
            ale nie żucaj go pszed tym weselem, bo tag to pujdziesz i sie nawyrzerasz za
            darmohe, jag prafdziwa kozmo!
            • eirenne Re: Mam ambicie 04.06.04, 22:54
              to sje wje bes słufsmile))
              • nat.ka Re: Mam ambicie 04.06.04, 22:55
                zara bedzie zegz w fielkim mieździe, oglondasz to? one to som dopiero tam kozmo!
                • eirenne Re: Mam ambicie 04.06.04, 23:57
                  właźnie se obejżłam, sarach mjała sóper kaszkjeciksmile nje wjem, po co ona sie
                  tag pszejmóje tym Ajdanem, jag on nje ma do niej załófanja, to jego problem,
                  nje?
                  • nat.ka Re: Mam ambicie 05.06.04, 00:02
                    ale on jezd jagiś posrany, takom panne ma, a jeszcze sie kórde bóntuje.
                    poza tym nieładnie, rze jezd taki złośliwy, ja nie lóbie takih kolerzków i na
                    jej miejscu to bym go żuciła w holere, a nie jeszcze błagała o wybaczenie "ju
                    haw tu forgiw mi".
                    ta szarlota terz głópia, rze robote żuciła, a jedyna spoko to Miranda, ale ona
                    jezd bżytka, nie? ale jom najbardziej lóbie!
                    • eirenne Re: Mam ambicie 05.06.04, 00:12
                      Szarlota to nje jezd gópia, bo se wzieła bogatego, tylko poco ona sie rzeniła
                      od razu snim... tera jej bedzie cienrzko go żucadź.. Miranda jezd najfajowsza,
                      tylko jej spułczuje, rze mósiała sie goła pokazadź takiemó fagasowi jak Ajdan.
                      Ja tesz bym sie wnerfiła!
                      • nat.ka Re: Mam ambicie 05.06.04, 00:15
                        ale kórde, co stego, rze bogady, jak jezd on taki czerstwy i mó nie staje :x !!!
    • klymenystra Re: Mam ambicie 05.06.04, 13:39
      a ja jusz wysłałam mojemu misiaczkowi esemesa rzeby sobie na tablice reje..
      rejstra...rejtra.. no wiecie te co to ałto ma co to tam cyferki takie i literki
      są no to rzeby on tam adres tego foruma ómieścił i jusz wtedy wszyscy benom
      wiedźeć rze ó nas jest tak zajfajnie i fól wypas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka