myszka_211 17.08.04, 19:03 dostauam maila s adresem takjej strony i mufje Fam teras to zanim coś kópje totó se zaglondam normalńe. torebka.kafeteria.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: zanim kópisz sprafć 17.08.04, 19:06 fenkju sista jush wjem co kópidź do cycek cmox Odpowiedz Link
myszka_211 Re: zanim kópisz sprafć 17.08.04, 19:16 no byuam dźisiaj saras potym jak s Topom rosmawiauam i pofjem Ci kohana rze ofszem byuy te spotnie ale jakoś mi niepszypatuy do góstó niepotopau mi śę kolor, ale i tak wjelgje cmokazki za info. Jesteś najlepsiejsza Eirennko AJLOW JU ofkorz Odpowiedz Link
eirenne Re: zanim kópisz sprafć 17.08.04, 19:19 ztrażnje Cje pszerpaszam, fagtycznje pofinnam byłaCi pofjedziedź, rze nje majom wokule cekinuf i haftuf tera se myźle rze nje wjem jag mogłam fpażdż na pomysła rze Ci sje spotobajom... wybadż kohana!! nikdy wjencej nje zaproponóje Ci takjego badzjewja! Cmokazki!! Odpowiedz Link
myszka_211 Re: zanim kópisz sprafć 17.08.04, 19:22 no cósz, skont miauaś fjedźieć. Fcale niepszepraszaj. Na poćeszeńe kópiuam sobje lakjer do pasnokći i bente se teras fsorki robić i se popszyklejam nafet cyrkońje i Miśaczgowi bendę śfjećiła w oczy Odpowiedz Link