Dodaj do ulubionych

Soręs, rze mię nie byuo

07.11.04, 13:42
Vitam frzystkih kosmobojkow i kosmogerlski terz bardzo cieplusio oras hćjauam
wam sprezętować zokazi moiego tó powrotó mały sówenireczek, co ja o nim
myślę, rze karzda absolutnie kozmolaska mósi to miedź. Rozumię, że czensc z
was jurz morze to posiadac, ale jak kturas nie ma, to morzna sobje nabyć
drogom kópna.
www.allegro.pl/show_item.php?item=34097058
Ajlawju ol of ju, kisssssssssssssss
Obserwuj wątek
    • piecyk.gazowy Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 13:59
      Ale durnota! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH! A gość chyba pisze teksty do TV Mango! big_grinDD
      • aga_piet Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 18:19
        Zupełnie sie Pjecu nie znasz, misiaczek (owjeczka?) jest pjękny! A ja mojemu miś
        aczkowi kupiłam takom pluszową gołą babe ktura monitor ma wiesz gdzie... i on
        ciongle sie tam gapi!
        • piecyk.gazowy Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 18:36
          To hyba lepjej jak on paczszy na tom gołom babe nirz miaóby paczszeć na tom
          owietrzke, a co?

Cmoxxxy forju! kiss**
          • aga_piet Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 21:01
            Ato rze kurde ja sobje taką owjeczke kupiłą i co? Pogardzisz mnom?
            Oj zmnieniłeś sie Pjecu sad(( niespodziewałą sietego po Tobje sad((
            Cauje itak
            Aggie
            • piecyk.gazowy Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 21:57
              Ja siem zmienióą? Pogradzam? Dla czego? Ja nie wię oso Ci hodzi!

Bóziadżgi! Aljowjóóó! kiss**
    • nonstop Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 19:04
      wczoraj bess pszypatek trafiłem na zlot allegroficzów w posen, "allegro 2004",
      allle byó odlod!!!
      smile))
      • okrent9 Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 19:16
        na rzyfca??? widziałeź na rzyfca aregrowiczuf? bo ja jeshcze na rzyfca rzadnego
        ńe widziałą... z wyjontkię takej jednej cięnej blądynki w lószcze. tshy wshyscy
        aregrowicze wyglondajom tag samo??
      • kamila77 Re: Soręs, rze mię nie byuo 07.11.04, 21:00
        Allejaja, nąnie, sondze, rze karzdy worómowicz shencio bysie zapoznau z tfojom
        rellacjom ze zlotó. Opowjadaj nam szypko, co rześ tam widzial, oras czy
        poznales jakoms kozmoallegrowiczke.
        • nonstop Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 09:29
          się załapaliśmy z oranje na tag sfany "kżywy ryj", wracjonc zez matcha
          footbalowego, na kturym rześmy wymażli z lekka.
          Wienc coby sie ogżadź, kożystajonc z koneksujf oranje "Przejście dla prasy, my
          surzbowo! z prasy!" wleśliźmy do chotelo-reztaóracji "Bavaria" na Starym Rynkó.
          Albowjem okazaóło sie, rze jest to zlot najwienkszyh obrotowych, znaczy
          allegrowiczów so mieji ostatnjo najwienksze obroty (ale nje Sfer Njebjeskich,
          nje nje).
          Źretdnia wiekó dzieź tak 20-22 lat, no i Wyjontki po pińdzesiontce tysz.
          Ale q mei rosspaczy widziałęm tylko pare kozmogerlsów (mosze za krutko byliźmy?)
          Oran załatfił sobje znanym sposoben, znaczy ot kómpla fotoreportera, coto zlot
          dokómętował, załatfił takie kfitki, nje na wengiel, tylko na Wyszynk i Rzarcie.
          Se ósiedliźmy jak paniska koło parkietó i obglontaliśmy plonsajoncych.
          Azatem szczególne wrarzenie robiła na nas Panna WRórzowem, nawet bótki mjała
          rurzowe zCzópkiem duuugim, żecz jasna. No i goły pempek (ale bess kolczyga).
          I mjała BlondWłosy i wogle była trendykóliedżinamaksa.
          Nestety, nestety, spowodó ómuwjenia się dzei indziei, nie poznajomiliśmysie.
          Oddaliliśmy sie zatem do znanego Wam skotinont lokaló klóbowego "Pot Koronom",
          dzie dyskótowaliźmy se spoko zez stódentkami kóltóroznastfa (ten oranje to ómie
          takie PiM naraidź).

Pi-es:
          Iedna taka stódentka mjała mię za złe, rze powiedzióem o Avicennie "arapski
          matematyk i filosof", zapomnjałem byłem, rze tesz lekasz i órodził sie w Persji.
          No so stego, jak on sie nazywał Abu 'Ali Ibn Sina ???
          Ale i tak jom zagiołem, chychy, nje ma to jak wonska specjalizacja stódentek
          kóltóroznastwa, bo nje mjała pojencia o rabinie Jehudzie ben Becalel (tym ot
          praskiego golema), rze w Poznanió hadzał do szkoł na pszykóat
          smile
          • aga_piet Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 09:40
            Nąstopje, normalnie szczęna mi opadła po Twojim S.p. i do tej pory sie nie
            naprawiła...
            Cauje wienc z opadniętą...
            Aggie
            • nonstop Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 11:21
              eee, a so to S.p ???
              • ja22ek Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 13:05
                Pi-es to mniało bydź hyba. Ja bym poczytau wjencej, jak tom stó dętke
                zaginałeź, bo lóbje mondryh lódźi dyzkósje.
          • okrent9 Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 16:11
            nąstop, a tę Jechóda bęBecalel to był jakiź tfuj wójek? bo jagbym wiedziaua to
            bym mó zniczyka ze pozytyfkom zapaliua na grobie jag tą byłą... ale ja
            ńewiedziauą jeshcze rze to tfuj krewny... to tag tylko postałą i popaczyłą...

a tag jeshcze teras myźle... rze morze ą był i muj krewny skoro muj rodziciel
            jedę jezd z Posenu? to morze my nąstop jezdeśmy krewni?! big_grin morzeż mi muwidź
            bapcia Okrentka! tongue_out
            • nonstop Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 21:03
              no, w wójka bym wontpił, nafet f pra-wójka, bo to wjesz okrencikó, jak to muwi
              Órban Jeży, jeźli jego rz.... zwissa mó małym obżezanym kawaókiem miendzy
              nogami, to mie wprost pszecifnie, ani nie zwisa, ani nie...
              e tam siem nie bende w palestyńskie kfestie wdawaó
              a poza tym, na Józefovje to sie hyba nadal karteczgi wkłada, a nje znicze
              pali,,,
              hyba, że pwostaua jakaź nowa świedzka prazka tradycja
    • biusciasta_aldona Serwus Kamilla 07.11.04, 21:56

• joannka2 Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 15:16
      Kamilla!
      Ty tesz tó???
      Łelkam!
      I kisjumacz!
      • kamila77 Re: Soręs, rze mię nie byuo 08.11.04, 18:59
        Joąka, jakrze milo cie ujżyć w odmięnnym ąturarzu, chejka tobie wielka i
        kisiorkuf cale mnustwo.

Papatki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka