go-jab 07.09.10, 04:02 to moze w srode bysmy cos wykombinowaly? poprzedni watek cos sie dlugi zrobil wiec zalozylam nastepny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliv2 Re: sroda? 08.09.10, 04:02 czyli jutro? ja niestety nie dam rady, cos mnie "postrzyknelo", nie moge sie wyprostowac. starosc nie radosc Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: sroda? 14.09.10, 22:33 powtorka z rozrywki... co powiecie na jutro, tzn 9/15? oliv - jak tam twoj postrzyk? zginasz sie juz czy jeszcze nie bardzo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: sroda? 15.09.10, 03:15 to tam gdzie zawsze? znowu ok 10? (ewentualnie z lekkim poslizgiem jesli dzieci beda kooperowac i pospia :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: sroda? 16.09.10, 16:01 no troche lepiej, do nastepnego razu;/ bylam u ortopedy i zaczynam terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: sroda? 16.09.10, 16:03 dziewczyny, a czwartki zamiast srod by wam nie pasowaly? ja oczywiscie zawsze na ostatnia chwile, w srode wieczorem mam zajecia i z ksiazek w ten dzien nie wychodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: sroda? 17.09.10, 04:00 oliv... wlasnie na przyszly tydzien na czwartek sie umawiamy... chyba tam gdzie zawsze i tez kolo 10... tak dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: sroda? 17.09.10, 16:46 nam niestety tylko srody odpowiadaja bo moje dziecie chodzi sie edukowac ;) i ewentualnie piatki ale w piatek chyba Kajtek ma szkole wiec tez i tak nie bedzie kompletu. W kazdym razie jak bedzie jakas sroda w planach to chetnie dolaczymy. Anetka czy rozmawiala z Toba Asia o party na Halloween? Wspominala cos ? bo mialam slowko do Ciebie i prosilam ja o przekazanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 czwartek 17.09.10, 22:35 to jesli czwartek w przyszlym tygodniu to ja sie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: czwartek 18.09.10, 20:32 ja tez bede w czwartek Gosiu przypominam o miodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_ksiezycowa Re: czwartek 23.09.10, 18:46 Halo Dziewczyny! Czy jest szansa, zeby raz na jakis czas spotkac sie gdzie indziej niz w Lake Zurich. Chetnie sie przylacze ale niestety do Waszego miejsca spotkan mam bardzo daleko, jakies 35 mil w jedna strone. Mieszkam na pd-zach przedmiesciach. Tylko taka sugestia. Rozumiem, ze pasuje wam aktualne miejsce i niekoniecznie musi sie Wam moja propozycja spodobac. No ale gdyby... Mam 4,5 miesieczna coreczke i nastepnych kilka miesiecy spedze z nia w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: czwartek 24.09.10, 18:05 mysle ze mozemy czasem park zmienic:) (tzn mowie to ja, nie wiem jak dziewczyny). moze nie az na samo poludnie;) ale no nie wiem...schaumburg czy gdzies tam? Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: czwartek 25.09.10, 00:56 mi schaumburg pasuje :) toz to rzut beretem ode mnie... nawet troche dalej moge sie zapuscic... prosimy o propozycje... a i ja sie za czyms rozejrze... Odpowiedz Link Zgłoś
netka007 Re: czwartek 25.09.10, 03:11 panna_ksiezycowa to moze zaproponuj jakies miejsce? tez nie mowie nie.....tylko nie za daleko na to poludnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: czwartek 25.09.10, 04:56 ja moge pod warunkiem ze bedzie to sroda.... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_ksiezycowa Re: czwartek 26.09.10, 00:21 Dzieki za odzew;) Mysle, ze okolice Schaumburg, Itasca, Elk Grove Village, Roselle itp sa mniej wiecej w polowie drogi. Nie orientuje sie zbytnio w parkach przyjaznych mamom z dziecmi w tych okolicach, wiec ciezko mi cos zaproponowac. Moze dziewczyny z okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
netka007 Re: czwartek 26.09.10, 02:53 zapowiadaja, ze w przyszlym tygodniu ma byc piekna pogoda, wiec mozemy sie spotkac. Go-jab Schaumburg to Twoje okolice, wiec pewnie znasz jakis fajny park.... Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: czwartek 26.09.10, 17:25 wlasnie Gosiu, zaproponuj park. anetko, prosze o link tego przedszkola:) asiu, a Ciebie o ksiazke;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: czwartek 26.09.10, 18:31 W poblizu Schaumburga bardzo chetnie sie bede pisac bo mam sprawe do zalatwienia wlasnie w tamtej okolicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: czwartek 26.09.10, 18:59 hmmm... myk taki ze my we wtorek jedziemy to wisconsin... jak dzieci sie znowu nie rozsmarkaja... i do piatku nas nie bedzie... wiec jesli o mnie chodzi to przyszly tydzien odpada... w nastepnhym z kolei pasuje nam najbardziej wtorek 10/5...sroda i piatek tez w tlumie ujda... i co na to ekipa? :) zaraz jak sie troche ogarne to i nad parkiem pomysle... Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: czwartek 26.09.10, 22:18 u mnie wtorki i czwartki absolutnie odpadaja zwlaszcza jezeli to ma byc tak daleko (ode mnie Schaumburg i okolice sa niestety dosc daleko) poniewaz dziecie ma przedszkole akurat w te dni. Sroda moze byc i piatek pewnie tez. Czekam co ekipa ustali i postaram sie dostosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_ksiezycowa Re: czwartek 26.09.10, 22:32 Dostosuje sie jesli chodzi o dzien i miejsce. Wyglada na to, ze sroda jest najbardziej optymalnym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: czwartek 27.09.10, 14:54 mi sroda nie pasuje. czwartek lub piatek najlepiej. czwartek pawimi nie pasuje, to moze piatek jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 piatek 30.09.10, 00:07 nie znam schaumburga ale kiedys bylam tam w parku z go-jab, park przy higgins, dosc fajny. no chyba ze nie bedzie z nami starszych dzieciaczkow to wtedy moze lepiej isc po prostu na spacer do jakiego forest preserve. w schaumburgu jest jeden spory - bussy woods. no ale mam nadzieje ze jeszcze ktos dolaczy? chyba ze Ty znasz jakies inne parki w tamtych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: piatek 01.10.10, 00:16 mi piatek niestety nie odpowiada, rano pracuje a po poludniu jedziemy z wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
netka007 Re: piatek 01.10.10, 00:52 mnie ten piatek nie pasuje - tesciowie wracaja do Polski i ostatni dzien chca sie nacieszyc wnukiem :-) oliv dostalas linka, wyslalam na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
panna_ksiezycowa Piatek 8. pazdziernika? 01.10.10, 18:23 Niestety, nic z naszego spotkania nie wyszlo. Moze wiec w nastepny piatek? Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: Piatek 8. pazdziernika? 03.10.10, 04:21 mi pasuje... im wczesniej tym lepiej bo na 1 do przedszkola... jesli chodzi o moje okolice to proponuje park co sie chyba nazywa high point park w hoffman estates... dokladny adres to 1704 glenlake road... sa tam dwa jeziorka z chodniczkiem dookola dla tych co maja ochote na spacerek i 4 rozne place zabaw polozone wzdluz trasy... parking tez jest... jesli chodzi o bussy woods to tez sie piszemy... nam plac zabaw nie jest niezbedny a dzieci po lesie/polankach tez mozna puscic i tez sie wyszaleja... wiec czekamy teraz na reszte ekipy i na akceptacje ktoregos z powyzszych planow... -kobraluca: mam miod... chyba dwulitrowy sloik :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: Piatek 8. pazdziernika? 03.10.10, 20:29 no to super, nam ten piatek tez pasuje, obojetnie czy ten park zaproponowany przez Gosie czy bussy woods. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_ksiezycowa Re: Piatek 8. pazdziernika? 04.10.10, 00:23 I my! o ktorej wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: Piatek 8. pazdziernika? 04.10.10, 22:57 10? 11? jak wam pasuje? i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: Piatek 8. pazdziernika? 05.10.10, 03:25 no to moze ten park przy glenlake? i im wczesniej tym lepiej - my bedziemy sie starali byc kolo 10... zobaczymy na ile dzieci beda kooperowac... ok 12-12:30 musimy sie zwijac bo przedszkole o 1... to do zo :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliv2 Re: Piatek 8. pazdziernika? 05.10.10, 03:31 no to jestesmy umowione. piatek o 10 w parku przy glenlake. do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: sroda? 08.10.10, 17:38 do tych dziewczyn co mialam telefony to tekstnelam - moj najstarszy niekooperatywny - dostal rano goraczki i nie wiem czy to reakcja po szczepieniach czy zlapal jakiegos syfa bo na gardlo tez narzekal... zeby innych dzieci na parchy nie narazac to my sie dzisiaj odwolalismy... a szkoda bo dzieci liczyly na wspolna zabawe... a i mi na reke bo tak blisko... no ale mysle ze jeszcze cos wykombinujemy zanim sie pogoda zepsuje... Odpowiedz Link Zgłoś