Dodaj do ulubionych

A mialo byc tak pieknie....

25.05.04, 14:12
w Polsce.

Ale nie bylo. Teraz jest problem.

Wyjechalam z USA w grudniu. To byl moj 3ci pobyt, 2 pierwsze to byly
wakacyjne wypady na 2 miesiace.
Ten trzeci sie przedluzyl do prawie 3 lat. Wrocilam, skonczylam ostatni rok
studiow, wydalam sporo kasy.
Pracy w Polsce nie znalazlam, mimo ze szukalam jak wariatka (w Warszawie).
Jedno konkretne interview w powaznej firmie, reszta to zwykly chlam, strata
czasu i zawracanie glowy.
Trzeba wiec powrocic jak cora marnotrawna do USA, chociaz z obawami.
Wrocilam do Polski jeszcze przed tymi odciskami palcow i zdjeciami,
powiedzialam przy wylocie ze zgubilam I-94, kazano mi wypelnic zastepczo
jakas forme, powiedzialam ze nie wypelnie i nie wypelnilam.
Wylecialam na starym paszporcie , ktory w trakcie pobytu stal sie niewazny,
teraz mam nowy wyrobiony w Polsce, promesa wizy w starym paszporcie .
Oczywiscie bede mowic, ze wyjechalam w terminie, ale troche sie cykorze- czy
ktos z Was mial tego typu sytuacje????
Aha- UE mnie nie interesuje, wiec prosze darowac (sorry!) sobie posty
kierujace mnie do UE i gdziekolwiek indziej niz USA . W USA mam prace , do
ktorej moge prawdopodobnie wrocic i gdzie zarabialam wiecej niz niejeden
inzynierek na przyklad w UK.
Sorki i dzieki !
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 25.05.04, 18:37
      no to masz ciekawie:)
      Sam jestem ciekaw jak to sie skończy...
      Czy wpuszczą czy nie.
      Z tymi odciskami i zdjęciami to lipa:)
      • malaramona Jeszcze bedzie pieknie. 25.05.04, 19:19
        Odciskow i zdjec nie dawalam mi nie brali, wtedy tego nie bylo jeszcze.
        Dam znac czy wjechalam , lece w polowie czerwca ( nie podaje dokladnej daty, bo
        zgraja moranow podpierdoli caly samolot do BCIS)
    • ertes Re: A mialo byc tak pieknie.... 25.05.04, 18:56
      Popelnilas przestepstwo. A teraz zastanawiasz sie czy ujdzie ci na sucho?

Jesli uda ci sie ponownie wjechac to albo laskawie cie wpuszcza albo nie zauwaza
      ze powinnas miec 10-letni zakaz wjazdu do USA. I rowniez nie bedzie to dobrze
      swiadczylo o naszych sluzbach imigracyjnych.
      A jak cie zlapia to masz murowane kajdanki i traktowanie jak przestepce gdyz to
      ci sie nalezy.
      Wlasnie dzieki takim ludziom jak ty Polska nie jest i nie bedzie objeta
      programem visa waiver.
      • Gość: Zuza Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 25.05.04, 18:59
        ostre ale prawdziwe...
        • malaramona Dobra, zmykam 25.05.04, 19:27
          Dobra, spadam stad.
          Gowno sie dowiem, bo widze ze albo tu gowno wiecie, albo ci co cos wiedza nie
          zagladaja na moraniczna stronke, albo ujebancy moralizatorzy glupio nauczaja.

Ale, jakby ktos przeszedl przez podobna historie, to prosze, niech zapoda.
          Zaprosze do niezlego go-go na drinaska on me :)
          • ertes Re: Dobra, zmykam 25.05.04, 19:30
            Oby cie w kajdankach zawrocili z granicy.
            Po to zeby wszyscy ci ktorzy popelniaja przestepstwa imigracyjne tego nie robili
            a UCZCIWi Polacy mogli wjezdzac bez wiz.
            • malaramona Re: Dobra, zmykam 25.05.04, 19:35
              Ostatni uczciwi Polacy wygineli w Powstaniu Warszawskim kretynku.
              • Gość: Feliks Re: Dobra, zmykam IP: 81.219.192.* 25.05.04, 19:44
                Nie nadajesz sie nawet w Polsce zyc, a co mowic o USA. Przez takich jak ty mamy
                zakaz wjazdu wszędzie. W kajdanki i tylko w kajdanki.
                • malaramona No i jak tu zakonczyc ;) 25.05.04, 19:50
                  My mamy zakaz wjazdu gdzie? ?????
                  Czy ty chlopak masz cos z glowa?
                  Wizy do USA i Kanady a poza tym caly swiat stoi dla nas otworem.
                  Moze na sloncu siedziales za dlugo mydlku ?
                  • ertes Re: No i jak tu zakonczyc ;) 25.05.04, 19:57
                    Dlaczego wiec nie pojedziesz tam gdzie nie potrzebujesz wizy?
                    Bedzie ci latwiej lamac prawo :(
                    • malaramona Re: No i jak tu zakonczyc ;) 25.05.04, 20:09
                      Zlamac to ja ci moge noge w kolanie cycku.
                      • ertes Re: No i jak tu zakonczyc ;) 25.05.04, 20:11
                        O prosze, jak sloma z butow wylazla z kolejnego buraka lamiacego prawo.
          • Gość: majka Re: Dobra, zmykam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 18:44
            rozumiem, ze szuakalas pracy (w Polsce) w klubie go-go...hm to faktycznie
            zmykaj...twoj poziom swiadczy o wymaganiach (kasa, kasa, kasa, ambicje
            niewazne) wiec faktycznie kolezanko zmykaj, a jak cie zmakna to mam nadzieje ze
            juz w USA, jak najdalej od polski
            i jeszcze jedno z tym chamstwem nie "zapodawaj" tyle bo tu zagladaja normalni
            ludzie - przejdz na jakies forum ze swojego poziomu
            jezeli cytuje "ujebancy moralizatorzy" ci przeszkadzaja to nie wchodz tu
            wiecej, bo oczy bola opd twoich postow, ktore sa bez sensu....
            ludzie maja tutaj pytania typu: jaki bilet, gdzie sie zatrzyma, czym leciec,
            gdzie pracowac, z jakim posrednikiem, ale kobieto pytanie w style czy mnie
            zamkna...nie jest mile widziane
            jesli o mnie chodzi - mam nadzieje, ze nie znajdziesz pracy ani w poslce ani w
            usa:)
          • Gość: Tommy Riposta IP: *.net.autocom.pl 16.07.04, 20:20
            Ladnie masz najebane w glowce i nawet nauczylas sie zgrywac twarda suke.
            Zastanow sie lepiej czy warto, cunt!!!
      • Gość: saitec Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.05.04, 21:44
        zapomni nie wjedziesz tam juz 100 lat maja cie w kompie szkoda twojej forsy
        tylko wstydu sie najesz
        • Gość: Tommy Re riposta IP: *.net.autocom.pl 16.07.04, 20:23
          Noja uwaga oczywiscie do malar.. cos tam
    • jot-23 Re: A mialo byc tak pieknie.... 25.05.04, 20:40
      malaramona napisała:

> Pracy w Polsce nie znalazlam, mimo ze szukalam jak wariatka (w Warszawie).
      > Jedno konkretne interview w powaznej firmie, reszta to zwykly chlam, strata
      > czasu i zawracanie glowy.

czy twoje interviews przebiegaly tak jak ta dyskusja?

hehe....

"gdzie Panie widzie siebie za 5 lat"
      "gowno cie to obchodzi ujebancu!"
      • malaramona Re: A mialo byc tak pieknie.... 25.05.04, 20:51
        Wiesz, nie dokladnie, ale w pewnym sensie podobnie.
        Polski "korporacyjny" poziom jest mniej wiecej taki, jak poziom wszystkiego co
        polskie a wiec w pewnym sensie i tego forum.
        Interview przeprowadza sie w oparciu o slepo i nierozumnie kopiowane wzorce
        amerykanskie, ktore do rzeczywistosci nadwislanskiej pasuja jak piesc do nosa.
        Najlepsza odpowiedzia na glupie pytanie tepego smierdzacego potem kretyna,
        ktory niby pyta o prace a zastanawia sie czy i kiedy dam mu dupy, byloby
        wlasnie "gowno cie to obchodzi ujebancu".

• Gość: Bea Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.04, 21:04
          A ja Ci zycze powodzeni , szczerze jestem w podobnej sytuacji, musisz wierzyc
          ze Ci sie uda , powodzenia no i napisz jak juz bedzie po wszystkim
          pozdrawiam
          B
        • Gość: majka Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 18:50
          a ja od razu mowilam ze chodzi o gogo...w normalnych miejscach na rozmowie
          kwalifikacyjnej nie pytaj o "dawanie dupy":) oby dokladnie sprawdzilas
          adres "korporacji"?
          kobieto, jedz stad, bo nienawidzisz polski, polakow i w koncu dojdzie do tego
          ze i siebie znienawidzisz, a w koncu masz doswiadczenie, znasz "wzorce
          amerykanskie" wiec zmykaj chocby wplaw byle jak najdalej stad....
          a moze ty nie pracy, nie ameryki a psychoanalityka potrzebujuesz....
      • Gość: majka Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 18:47
        "zapodawaj to pytanie ujebancu moralizatorze" - zapomniales dodac:)
    • Gość: Zuza Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 25.05.04, 23:01
      skad taka agresja?nie rozumiem,drobna uwaga w czyims kierunku i od razu buzgi...czy juz nie mozna normalnie jak cywilizowani ludzie rozmawiac?
      skoro sie zdecydowalas nielegalnie przedluzyc pobyt to do kogo masz teraz pretensje,chyba wszyscy sa dorosli i moga ponosic konsekwencje swoich czynow?gornolotnie brzmi ale wszyscy sie dziwia jak kibole lataja z kijami po ulicach za ludzmi a zwykly brak kultury sie toleruje!!!
      a co do wize to trzeba byc mocno niedoinformowanym jesli sie mowi ze musimy miec wizy tylko do USA!
      proponuje moze najpierw jakies studia no albo maturke jesli jeszcze nie ma!
      pozdrawiam wszystkich normalnych!
      • malaramona No wlasnie 26.05.04, 02:06
        Gość portalu: Zuza napisał(a):

> skad taka agresja?nie rozumiem,drobna uwaga w czyims kierunku i od razu
        buzgi..

Jakie buzgi? Ja zaczelam ? W ktorym miejscu? Ja grzecznie zadalam pytanie,
        prawda?

> .czy juz nie mozna normalnie jak cywilizowani ludzie rozmawiac?
        > skoro sie zdecydowalas nielegalnie przedluzyc pobyt to do kogo masz teraz
        prete

Ja mam do kogos pretensje? Gdzie to widzisz? Pokaz, gdzie?

> nsje,chyba wszyscy sa dorosli i moga ponosic konsekwencje swoich czynow?

A gdzie ja mowie, ze nie poniose konsekwencji? nie wpuszcza mnie to wroce do
        Polski i tyle.

gornolo
        > tnie brzmi ale wszyscy sie dziwia jak kibole lataja z kijami po ulicach za
        ludz
        > mi a zwykly brak kultury sie toleruje!!!
        > a co do wize to trzeba byc mocno niedoinformowanym jesli sie mowi ze musimy
        mie
        > c wizy tylko do USA!

A dokad jeszcze? Moze nawet slyszalas juz, ze Polska w Unii Europejskiej? jesli
        nie, to ja Ci to mowie teraz.

> proponuje moze najpierw jakies studia no albo maturke jesli jeszcze nie ma!
        > pozdrawiam wszystkich normalnych!

No wlasnie. Szkoda ze ty sama sie do niech nie zaliczasz. moze kiedys.
        • ertes Krotka pamiec? 26.05.04, 02:45
          Mam nadzieje ze BCIS nie ma takiej krotkiej pamieci:

"Dobra, spadam stad.
          Gowno sie dowiem, bo widze ze albo tu gowno wiecie, albo ci co cos wiedza nie
          zagladaja na moraniczna stronke, albo ujebancy moralizatorzy glupio nauczaja."
          • Gość: tom Re: Krotka pamiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 10:38
            MALARAMONA. Popieram cię w 100%. Każdy chce życ w jak najlepszych warunkach.
            Skoro My Polacy nie możemy tutaj żyć jak należy tylko ledwo miesiąc z miesiącem
            łaczymy to się wybieramy za granice jak imigranci gdzie mamy lepsze warunki do
            życia. Ja mam takie same plany. Pozdrówka
            PS. A gdzie jedziesz i ile masz lat?:)
            Jebać takich gości jak Ertes
            • ertes Re: Krotka pamiec? 26.05.04, 18:26
              Alez prosze bardzo. Moze mnie jebac ile chesz ale najpierw won na Piekna po
              wize, potem trzas dupa na lotnisku jesli dostaniesz wize a potem gratuluje
              moralnosci gdy bedziesz lamal tu prawo jednoczesnie narazajac UCZCIWYCH turystow
              na traktowanie jak zloczyncow.
              • malaramona Re: Krotka pamiec? 26.05.04, 20:36
                Spierdalaj kretynie.
              • Gość: grzes Ty se chyba nie zdajesz sprawy... IP: *.mad.east.verizon.net 26.05.04, 22:20
                z tego ile milionow osob jest w USA nielegalnie...i zyja juz pare ladnych lat
                tutaj
            • malaramona Tommy 26.05.04, 20:35
              Gość portalu: tom napisał(a):

> MALARAMONA. Popieram cię w 100%. Każdy chce życ w jak najlepszych warunkach.
              > Skoro My Polacy nie możemy tutaj żyć jak należy tylko ledwo miesiąc z
              miesiącem

Hi, hi ja tego nie doswiadczylam na szczescie, ale kasa sie pomalu konczy. Po 3
              latkach wywijania dupka kupilam mieszkanie w Wawce, samochod i kompletnie sie
              umeblowalam. Zostalo niecale 2 dychy i czas ""odrobic straty"" :)

>
              > łaczymy to się wybieramy za granice jak imigranci gdzie mamy lepsze warunki
              do
              > życia. Ja mam takie same plany.

Tym razem sie zalegalizuje. Z pomoca jakiegos nagrzanego idioty, bo nie moge
              ryzykowac takich wojazy w ta i z powrotem. Tobie tez radze z tego zrobic
              absolutny priorytet. Inaczej to za duzo nerwow ;)

Pozdrówka
              > PS. A gdzie jedziesz i ile masz lat?:)

Tylko i wylacznie NY. 25.

> Jebać takich gości jak Ertes

Chyba kijem od miotly. Na pelnych kompleksow burasow nigdy nie zwracalam uwagi.
              Ani w Polsce ani nigdzie.
              • ertes Re: Tommy 26.05.04, 20:40
                O prosze czyli zwykla kurewka.
                Teraz wszystko jasne.
                • Gość: kkk Re: Tommy IP: 81.21.200.* 26.05.04, 20:53
                  Człowieku jak możesz tak obrażać kobiety , a dopiero tak "ładnie"
                  moralizowałeś. Kawał gnojka z Ciebie. Ktoś powinien Cię nauczyć kultury ,
                  rozumiem ,że można się unieść , ale te wyzwiska to przesada.
                  • ertes Re: Tommy 26.05.04, 20:58
                    >Tym razem sie zalegalizuje. Z pomoca jakiegos nagrzanego idioty, bo nie moge
                    >ryzykowac takich wojazy w ta i z powrotem.

Przepraszam a co to jest???
                    To nie jest wyzwisko, to jest nazwanie rzeczy po imieniu. :(

Chyba ze masz inna moralnosc...
                    • Gość: tom Re: Tommy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:44
                      Tym razem ci przyznam racje Ertes. Nie wiedziałem że kiedyś to powiem.
                      malaroma. Żeby się zalegalizować trzeba kogoś poślubic i to udowadnić że nie z
                      powodu takiego jak ty. Czyli trzeba razem troche przeżyć a tym także JEBAĆ.
                      Jak ty się będziesz z kimś Pierdoliła przez 2lata no to tez tak to nazwe. Kurwa!
                      Myślałem że jesteś spoko dziewczyną.... ale jak widać ... tylko do Ruchania!!
              • Gość: Pretty You Re: Tommy IP: *.k.mcnet.pl 28.05.04, 10:59
                Zaiste oszałamiająca kariera. Ja bez wywijania tyłkiem mam dwupoziomowe
                mieszkanie, dwa samochody i niezłą pensję a w USA byłam w celach turystycznych
                (za 2 tys USD miesiecznie nie bedę z siebie robiła popychadała na rurze skoro w
                Polsce zarabiam znacznie wiecej).
    • Gość: aLEXa Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.tampabay.rr.com 26.05.04, 16:52
      Wroc sobie lepiej do tego swojego "niezlego go go" i tam serwuj drinki i dawaj
      dupy (skoro zdobycie pracy kojarzy Ci sie tylko z tym), za lepsze pieniadze niz
      zarabia niejeden inzynierek. Zabawna jestes, heheh. Powodzenia!!!
      • Gość: tararara Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: 212.244.53.* 26.05.04, 18:59
        Nooooo, powiem wam, że hardcorowo lecicie. Fajnie,że wolność słowa itp.
        Bardzo fajnie czyta się wypowiedzi rodaków.
        Swoja drogą to ertez i reszta ma trochę racji, przez mnie odpowiedzialne osoby
        zwylki turyśi chcący zwiedzić stany są traktowani na granicy i w ambasadzie jak
        potencjalni złodzieje, prostutytki i mordercy. I jak tu się im dziwić czytając
        to forum?
        • malaramona Kolejny kretyn 26.05.04, 20:40
          Gość portalu: tararara napisał(a):

> zwylki turyśi chcący zwiedzić stany są traktowani na granicy i w ambasadzie
          jak
          >
          > potencjalni złodzieje, prostutytki i mordercy. I jak tu się im dziwić
          czytając

Zlodziejem i prostytutka to byli twoi rodzice. i wyszlo takie cos jak ty.
          Polscy turysci to 0.5 tych co jada do USA. Cala reszta to robole jak ty.
          > to forum?
          • Gość: taaraara Re: Kolejny kretyn IP: 212.244.53.* 26.05.04, 21:29
            Smutna jesteś. Musisz być bardzo samotna. Nie mam zwyczaju wdawać sie w takie
            konwersacje.
          • Gość: majka Re: Kolejny kretyn IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 18:59
            tylko wiekszosc pracuje raczkami a nie dupcia wiec malaramona nie porownuj sie
            sie do ludzi jezdzacych do usa i ciezko pracujacych....najzwyczajniej w swiecie
            jestes dziewczyna, któej mozna zalatwic wszystko, bo potencjalny samiec
            dostanie od ciebie czego chce...Xlaska - do NY...w W-wie nie masz czego szuakc,
            my cie tu nie chcemy!...slonko pomylilas forum...tu sa normalni ludzie,
            studenci, ambitni i z honorem - w wiekszosci te cechy doi ciebie nie
            pasuja...poszukaj innych adresow...
            ja tez pracowalam w usa, zarabialam ok. 950-1100 usd / tyg. pracowalam
            fizycznie jako robol w fabryce i uwazam ze z godnoscia i honorem tez da sie
            zarobic..
        • Gość: kkk Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: 81.21.200.* 26.05.04, 20:48
          ertes nie spotkałem wiekszego moralisty od ciebie koleszko . Może marzysz o
          iealnym Świcie ale nasz taki nie jest , może Twój ale wątpie skoro tak wiele
          rzeczy Cię gryzie . Więc proponuje zacznij od siebie go zmieniać i nie
          wku...wiać ludzi , którzy chcą zrobić coś ze swoim . Nie Twoją dupą ryzykują
          tylko swoją , a poza tym jestem w stanie pogodzić się z taką oceną ludzi w
          konsulacie skoro tak naprawde 90 % i tak jedzie do pracy na turystycznej . Za
          każdym razem jak czytam Twoje posty jedziesz po kimś , może napisz w końcu cos
          od siebie i nie krytykuj , daj się ocenić innym , ale sądzę ,że na to nie masz
          odwagi . Nie oceniaj koleś bo nikt Cię o to nie prosi . A mała dygresja do
          autora wątku , z szacnkiem słońce odnoś się do inżynierów bo taka osóbka jak Ty
          nie ma prawa pisać haseł w stylu "inżynierków" -> bo gówno wiesz o ludziach z
          tym wykształceniem i o pracy , którą wykonują a w USA na pewno więcej od nich
          zarabiasz ale nie oznacza to ,że masz prawo okazywać brak szacunku ich pracy .
          Choć jestem zbulwersowany to pozdrawiam i życze powodzenia .
          • ertes Re: A mialo byc tak pieknie.... 26.05.04, 21:03
            "koleSZko" ? I w banku tacy ortografowie pracuja?

Czyzby kolejny syndrom odrzuconej wizy?
            Zeszmacic sie za kazda cene byle do USA wjechac?

Nie bulwersuj sie biadaczku, za kazdym razem jak zobaczysz kolejke przed
            amabasada albo uslyszysz jak twoj prezydent blaga o zniesienie wiz to mozesz
            podziekowac takim jak ta co tu pisze.
          • Gość: Smart_Nie-inzynier Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.proxy.aol.com 27.05.04, 00:09
            >"inżynierków" -> bo gówno wiesz o ludziach z
            >tym wykształceniem i o pracy , którą wykonują a w USA na pewno więcej od nich
            >zarabiasz ale nie oznacza to ,że masz prawo okazywać brak szacunku ich pracy .
            >

"Inzynier", ktory latami konczy trudne studia tylko po to by zarabiac mniej od
            sztryptyzerki jest nie tylko powaznie pierdolniety w glowe ale takze jego
            rodzice sa pojebani oraz dzieci.
            A do tego w 100% smierdzi mu z mordy, z dupy oraz z uszu.
            • Gość: kkk Smart_Nie-inzynier - pokazałeś kim jesteś . IP: 81.21.200.* 27.05.04, 00:42
              >"Inzynier", ktory latami konczy trudne studia tylko po to by zarabiac mniej od
              >sztryptyzerki jest nie tylko powaznie pierdolniety w glowe ale takze jego
              >rodzice sa pojebani oraz dzieci.
              >A do tego w 100% smierdzi mu z mordy, z dupy oraz z uszu.

hahahhahahahha - no i znowu słoma . Powiem jedno : nick to masz co najmniej
              dziwny w stosunku do tego co piszesz . Smart ? - koleś zejdź na ziemie ,
              chyba ,że żyjesz w stodole lub oborze to lepiej tam zostań - bo chyba tam
              możesz sie tak tytułować , pod warunkiem ,że oprócz krów kur itp. ( bo koń to
              już za dużo ) w środku nie ma nic innego co żyje . A "Nie" przed inżynier nie
              musiałeś pisać bo jak się czyta Twój post to nikt nie ma złudzeń ,że nim nie
              jesteś . Po prostu takiego koleszke jak Ty nawet nie trzeba próbować obrazić za
              to co wypisuje na publicznym forum , bo jeżeli CZŁOWIEK brzmi dumnie to gdybym
              chciał cię nim nazwać - a Ty takie głupoty wypisujesz - obrażasz sam siebie i
              swoje człowieczeństwo . Mimo to pozdrawiam i życze powrotu do zdrowia .
              Wierze ,że dasz radę. PA !
      • malaramona Re: A mialo byc tak pieknie.... 26.05.04, 20:38
        Gość portalu: aLEXa napisał(a):

> Wroc sobie lepiej do tego swojego "niezlego go go" i tam serwuj drinki i
        dawaj
        > dupy (skoro zdobycie pracy kojarzy Ci sie tylko z tym), za lepsze pieniadze
        niz
        >
        > zarabia niejeden inzynierek. Zabawna jestes, heheh. Powodzenia!!!

Go go ma z dawaniem dupy tyle wspolnego ile ty z rozumem glupi pajacu. Wydaj
        raz w zyciu piatke, doloz dolca tipa i zobaczysz co to go go.
        Idiota.
        • malaramona Do zobaczenia w NY Tommy;) 26.05.04, 20:42
          Tom, pisz na skrytke Wyborczej jesli chcesz. Bede w NY w polowie czerwca.
          Odezwe sie jak juz wjade do US.
          Na razie spadam bo nie mam nerwow i czasu na gadki z tym talatajstwem.
          • ertes Prostytutka 26.05.04, 20:45
            A kim ty jestes? Znajdziesz sobie "nagrzanego".
            Jestes zwykla prostytutka ktora sie sprzeda za pobyt.

Jak szybciutko maska spadla.
          • Gość: Bacik Re: Do zobaczenia w NY Malutka. IP: *.bb.telus.com 29.05.04, 02:28
            Mala, zachowuj sie przyzwoicie na tym forum, bo jak pojawisz sie na kontynencie
            amerykanskim, to ci spuszcze majtasy i wleje porzadnie na gole dupsko. Jak cie
            rodzice nie nauczyli zachowania, to zrobia to obcy.
        • Gość: grzes Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.mad.east.verizon.net 26.05.04, 22:16
          hej, to ty nie wiesz ze na gogo mozna sobie zaruchac, jezu...a 6$ to na co niby?
        • Gość: aLEXa Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.tampabay.rr.com 27.05.04, 05:31
          heheh, kolejny raz mnie rozbawilas. Rozumiem, ze mam wydac piatke na vip room,
          a za dolarka tipa mozna cie w nim miec? Nie dziwie sie, ze faktycznie musialas
          sie niezle dupka nawywijac skoro masz takie stawki :) Ale wiesz co.. nie,
          dzieki, dolarka wydam na cos innego. Ciebie nie polecam nawet kijem od miotly
          tyknac, bo miotla do wyrzucenia.
          Na pewno daje ci duzo zadowolenia to mieszkanko, autko i mebelki - ale chyba za
          to co tam zarobilas, to stac cie bylo tylko na takie dla Barbie, co?

Nie lubie obrzucac tak ludzi, ale najwidoczniej jestes takim typem, co to lubi.
          Inaczej bys nie prowokowala. I idz sie juz pobawic swoimi lalkami...
    • Gość: "inzynierek" z USA Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.mentorg.com 26.05.04, 21:04
      Jak bedziesz miala duzo szczescia to cie wpuszcza. Przygotoj sie, ze beda cie
      maglowac i to pewnie dosc dlugo, ale jesli ci uierza ze wyjechalas w terminie to
      cie pewnie wpuszcza. Pewnie w duzej mierze zalezy od tego na kogo trafisz na
      lotnisku. Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz.
    • luanaa brak slow 26.05.04, 21:19
      Ale nerwowi..
      >Po 3
      latkach wywijania dupka kupilam mieszkanie w Wawce.... "
      -----
    • Gość: kkk Powinna się panna leczyć IP: 81.21.200.* 27.05.04, 00:08
      Po prostu mnie zatkało jak przeczytałem co malaramona napisała , to już po
      prostu szczyt cham...wa . Chciał bym ją poznać , bo nie chce mi się wierzyć ,że
      tak perfidni ludzi istnieją na tym świeci . Wzywam wszystkich normalnych ludzi
      do bojkotu tej panny na każdym forum .

PS. Poprzednią swoją opinie wycofuje , chyba nie dokładnie przeczytałem jej
      posty . Nie wiem do czego ona jeszcze mogła by być zdolna , żeby się urządzić .
      Wstyd . :-(
    • krruk Reasumujac 27.05.04, 01:24
      Jest to mloda w miare osoba ktora jest zdecydowana na wszystko zeby sie
      urzadzic. Taka panna wie ze zyje sie raz, caly warsztat jest miedzy nogami i
      trzeba dawac kazdemu kto obiecuje cos bo drugi raz okazja sie nie trafi.
      Problem w tym jest jednak taki ze panna emocjonalnie wysiada juz w kraju,
      slownictwo ma z samego dna socjalnego i pogranicza grypsery, wyglada na
      absolwentke poprawczaka a i jakis rok mogla przelatac po celi za lipowanie na
      przyklad albo paserstwo. Teraz widac ze jej cala wiedza o zyciu wlasnie
      pochodzi z polswiatka. Panna wylozy sie na pierwszym zakrecie i przewiduje ze
      bedzie to albo przylapanie na kradziezy torebki jakijs kolezanki albo szminki w
      markcie. O Go Go to ona ma pojecie jakies bardzo dziwne. Z jednej strony to
      niby zna ceny ale sa one jakies za bardzo oficjalne a z drugiej nie wie ze
      wiekszosc dziewczynek tam zarabia sobie na boku, np jako VIP treatment.

Nie ma dla niej ratunku ale na pocieszenie zdrowej czesci foruma dodaje ze
      system amerykanski jest doskonaly w radzeniu sobie z takimi przypadkami jak
      ona. Na wszelki wypadek radzej tej osobie przecierac nadgarstki pumeksem dwa
      razy dziennie zeby obraczki INS nie zrobily trwalych wgniecen. Panowie z INS
      czy Homeland Security nie sa czuli na wdzieki takich kurew jak ona.
      • Gość: ja Re: Reasumujac IP: *.blt.pl / 80.51.250.* 27.05.04, 18:19
        wyruchałbym tą dziwkę...:)
        i to już:)
        A potem porzucił. Albo nie... jeszcze raz wyruchałbym i jeszcze raz i dopiero
        wyrzucił:)
      • Gość: Holy_Shit Do Pana Krrukka IP: *.proxy.aol.com 11.06.04, 13:20
        slownictwo ma z samego dna socjalnego i pogranicza grypsery, wyglada na
        absolwentke poprawczaka a i jakis rok mogla przelatac po celi za lipowanie na
        przyklad albo paserstwo. Teraz widac ze jej cala wiedza o zyciu wlasnie
        pochodzi z polswiatka.

ZADZIWIAJACE, JAK DUZO MASZ EKSPERCKICH WIDAOMOSCI Z TEO WLASNIE "POLSWIATKA".
        CO TO JEST LATAC PO CELI ALBO LIPOWANIE ???????

Panna wylozy sie na pierwszym zakrecie i przewiduje ze
        jako VIP treatment.

TU TEZ SPORO WIESZ. VIP TREATMENT? CO TO JEST? PLACIL PAN ZA TO KIEDYS?

Nie ma dla niej ratunku ale na pocieszenie zdrowej czesci foruma

TO ZNACZY NA PRZYKLAD- PANA???????????? CHYBA NIE??????????

dodaje ze
        system amerykanski jest doskonaly w radzeniu sobie z takimi przypadkami jak
        ona. Na wszelki wypadek radzej tej osobie przecierac nadgarstki pumeksem dwa
        razy dziennie zeby obraczki INS nie zrobily trwalych wgniecen. Panowie z INS
        czy Homeland Security nie sa czuli na wdzieki takich kurew jak ona.

A TU JUZ PAN NIE MA POJECIA O TEMACIE. INS NIE ISTNIEJE OD DAWANA, HOMELANS
        SECURITY W GO-GO LATAJACY ZA POLSKA "DZIWKA". PAN CHYNA, NIE OBRAZAJAC, OCHUJAL?
    • teleforo Polacy na emigracji... 29.05.04, 03:09
      ciekawa ilustracja polskiej mentalnosci
      nietolerancja, msciwosci i zawzietosc
      jezeli mialbym wybierac to wolabym towarzystwo pani M, troche roztrzepanej i
      nie zawsze politically correct ale za to prawdziwej i pelnej zycia
      niz bandy sztucznych i zaklamanych sleazballs typu ertes i ska
      zawsze gotowi aby rzucic pierwszy kamieniem, zaatakowac dopoki
      czuja bezkarnosc motlochu

uczcie od spoleczenstw, ktore was przygarnely
      zakceptowaly i toleruja wasza mentalnosc, dziwactwa, pochodzenie i religie
      • Gość: Wloczykij Re: Polacy na emigracji... IP: *.proxy.aol.com 29.05.04, 16:11
        teleforo napisała:

> ciekawa ilustracja polskiej mentalnosci
        > nietolerancja, msciwosci i zawzietosc

Zapomniales jeszcze dodac:
        !. Brak poszanowania dla prawa
        2. Aroganckie i wulgarne zachowanie i slownictwo.

> jezeli mialbym wybierac to wolabym towarzystwo pani M, troche roztrzepanej i
        > nie zawsze politically correct ale za to prawdziwej i pelnej zycia
        > niz bandy sztucznych i zaklamanych sleazballs typu ertes i ska

Absolutnie jest to rzecz gustu.

> zawsze gotowi aby rzucic pierwszy kamieniem, zaatakowac dopoki
        > czuja bezkarnosc motlochu.

Motloch, motloch..... dobre okreslenie, ale uzyte chyba nie pod wlasciwym
        adresem.

> uczcie od spoleczenstw, ktore was przygarnely
        > zakceptowaly i toleruja wasza mentalnosc, dziwactwa, pochodzenie i religie

Pierwsza rzecza, ktora nalezy sie nauczyc od tych spoleczenstw jest
        poszanowanie prawa, i w miare kulturalne zachowanie. Nie pomyslales(as) o tym???
        • Gość: gen mylycyi tow. ertes i jego pluton zagluszaczy IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 29.05.04, 23:15
          to zwykly robot urzeduje na rakowieckiej i ze szpecami z wojsk lacznosci manipuluja forum
          wycinaja cale watki jak im nie odpowiadaja , potrafia zmienic swoja odpowiec jak sie jebneli
          potrafia pompowac gowno cala dobe , a takze pokazac ze nadaja np z finlandi albo z kaliforni
          mylycya czuwa od 3 tat i wiemy o czym piszemy, potrafia wiele , takze my z tow. palkownikiem
          walimy ujebancow i mozgozjadow caly czs az im lby odskakuja
      • soup_nazi Re: Polacy na emigracji... 31.05.04, 18:17
        teleforo napisała:

> ciekawa ilustracja polskiej mentalnosci
        > nietolerancja, msciwosci i zawzietosc
        > jezeli mialbym wybierac to wolabym towarzystwo pani M, troche roztrzepanej i
        > nie zawsze politically correct ale za to prawdziwej i pelnej zycia

Dzieje sie tak dlatego, ze ty jestes milicjant, a ona kurwa - a ci zawsze sie
        lubia. Postarajcie sie jeszcze o zlodzieja i bedzie "kumplet":

"Kurwy, zlodzieje i milicja"
    • Gość: Marek Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 31.05.04, 11:01
      Nie ma sie co ludzic, Amerykanie wiedza date wjazdu i wyjazdu dla kazdej osoby
      ktora dostala wize. Jedyna mozliwoscia powrotu do USA dla Ciebie jest droga
      przez Meksyk.
    • Gość: karol Re: A mialo byc tak pieknie.... IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:57
      Czesc!
      Znam 2 podobne wypadki,oba byly zalatwiane w ten sposob,ze za oplata 150$ w
      polskiej agencji ktos podobno podal druki na lotnisku.Tak ze te osoby wylecialy
      w terminie.Jedna i druga nie miala zadnych problemow z ponownym wjazdem do USA.
      Ja jestem tez w takiej sytuacji jak ty,z tym ze mialem promese wizy wazna 2
      lata,i skonczyla mi sie ona podczas pobytu w USA.Wrocilem w tym roku w
      styczniu,zmieniam paszport,staram sie o wize(mam nadzieje,ze dostane) i probuje
      wjechac do Stanow.Bede trzymal za Ciebie kciuki-powodzenia
      PS.Od co najmniej roku zalatwienie tego w agencjach juz nie jest mozliwe.
      • malaramona I to tyle 10.06.04, 17:10
        Witam,
        Juz po krzyku, wjechalam 04.06.04 absolutnie bez zadnych pytan i problemow.
        Malo tego, od wczoraj pracuje:)
        Pozdrawiam, zyczliwych naprawde i "zyczliwych" inaczej, jednak nie bede tu
        wiecej pisac, prawdziwych i mocno zalosnych dupoli jednak zbyt wielu.
        MR
        • ertes Re: I to tyle 10.06.04, 17:35
          > Malo tego, od wczoraj pracuje:)

Dawanie dupy nazywasz praca?
          • ertes Re: I to tyle 10.06.04, 17:36
            Chociaz jak tak pomyslec to prostytutka tez praca.
            W sumie lepiej sie kurwic za dolary niz za zlotowki.

I dobrze, nie zagladaj tu, won szmato.
            • visa_nazi Re: I to tyle 10.06.04, 19:23
              Dlaczego Ty jestes takim popierdolonym skurwielem?
              Ojciec cie tlukl po lbie a matka plula do zupy czy co?
              • ertes Re: I to tyle 10.06.04, 19:52
                Pimp panienki sie odezwal?
                • teleforo Re: I to tyle 10.06.04, 20:24
                  ertes napisał:

> Pimp panienki sie odezwal?

smutne ertes
                  ale niestety kompromitujesz sie doszczetnie brniesz coraz dalej
                  mala niewinna prowokacja i zeszmaciles sie kompletnie
                  wulgarny chamski palajacy nienawiscia polaczek
                  • Gość: nk Re: I to tyle IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.06.04, 09:22
                    MR was podpuściła a wy sie gotujecie i dajecie piekne swiadectwo o sobie! Jak
                    mozna sie o kims wypowiadac nie znając go w ogółe, poprzez domysły??? Jestescie
                    wszysyc pojebani!!!
                    • teleforo czy MR wroci? 11.06.04, 14:16
                      Gość portalu: nk napisał(a):

> MR was podpuściła a wy sie gotujecie i dajecie piekne swiadectwo o sobie! Jak
                      > mozna sie o kims wypowiadac nie znając go w ogółe, poprzez domysły???
                      Jestescie
                      >
                      > wszysyc pojebani!!!

Nie wiem czy zauwazyles, ale to forum zyje tylko dzieki prowokacjom
                      i trzeba przyznac, ze MR potrafi naciskac guziczki nie wiem tylko
                      czy robi to podswiadomie czy z premedytacja.
                      np "gdzie zarabialam wiecej niz niejeden inzynierek "
                      to klasyka forumowa, taki niewinne zdanie a kilku barankow szlag trafil
                      i nakrecili jeden z dluzszych watkow, wylewajac swoje zale i frustracje zyciowe
                      i sekualne (impotencja?)
                      szkoda, ze MR przestala pisac, a juz zrobilo sie troche ciekawiej
                      czyzby nie miala dostepu do internetu w pracy?
    • ksymena95 Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 05:08
      Ha ha ha..lol.... Dziekuje wszystkim bardzo. Usmialam sie za wszystkie czasy
      czytajac wszystkie te posty. Wiec Malaramona, powinnas dziekowc bogu, losowi i
      immigration officer ze sa dla Ciebie tacy laskawi. Radzilabym sie nauczyc
      jednak troche pokory i szacunku dla innych - szczegolnie dla forumowiczow.
      Ludzie zagladaja po to, zeby sie czegos dowiedziec a nie czytac chamskie notki
      i przeklenstwa. Dziwie Ci sie - jestes kobieta...i do tego tak wulgarna; nie
      wiem czy wynioslas to z domu rodzinnego czy to ameryka cie tak zeszmacila. But
      as I said - have a little respect! I to prawda co mowil Ertes, wlasnie przez
      takie osoby jak ty Polacy maja problemy ze zdobyciem promesy - i w ogole taka
      opinie "polaczkow cwaniaczkow" czytaj : NIEUCZCIWYCH. BTW... Ertes nie daj sie
      zwariowac, na chamstwo czasem trzeba odpowiedziec chamstwem. A ty Teleforum
      czy jak cie zwa...ty chyba cierpisz na ejaculatio praecox. Wspolczuje.
      Pozdrawiam serdecznie - tych normalych i nienormalnych kulturalnych i
      chamskich - w koncu forum jest dla wszystkich. Aha..i pamietajcie ze konsulat
      to nie "pieprzony" sad bozy...lol

K.
      • teleforo Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 05:20
        ksymena95 napisała:

> chamskich - w koncu forum jest dla wszystkich. Aha..i pamietajcie ze konsulat
        > to nie "pieprzony" sad bozy...lol

boj sie Boga ksymena95 (95 to rok ur. ?), skad ty sie nauczylas takich slow?
        "pieprzony" next to "sad bozy" (z malej litery!)
        next time, don't write and drink!
        ROTFL
        • ksymena95 Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 06:32
          No tak nie mam poszanowania dla swietosci...lol.... naucz sie zasad pisowni
          polskiej i mnie nie pouczaj, sad bozy wcale nie musi byc pisany z duzej litery -
          ale jesli obrazilam czyjes uczucia to z calego serca przepraszam. Ja wiem
          teleforo ze ty bys "chamski" napisal przez samo "h" lol... Ty masz chyba jakas
          obsesje na moim punkcie, co? Niestety to mnie jakos nie podnieca. Moze ty tez
          masz jakies kompleksy, musisz sie gdzies wyzyc ( slightly
          psyCHotic ...lol..dobre ) Anyway, blow me ! lol. Ciao.

K.
        • ksymena95 Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 06:37
          Aha..teleforo... Primo, jak na 9 - latke to chyba jestem madrzejsza od ciebie,
          maniaku. Secundo, jakbys nie zauwazyl - to jest forum tematyczne, pod
          nazwa "USA i Kanada" wiec dlaczego wyskakujesz z takimi tekstami? Idz na jakis
          inne, lub zacznij pisac blog. Tertio, nie sprowokujesz nie niestety ;)

Pozdr.
          k
          • teleforo Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 06:54
            ksymena95 napisała:

> Aha..teleforo... Primo, jak na 9 - latke to chyba jestem madrzejsza od
            ciebie,
            > maniaku.

alez ksymeno, oczywiscie, ze jestes madrzejsza, te wszystkie teksty
            to tylko dowod na moja obsesje na twoim punkcie...
            no i to "9 latka" to mial byc komplement, troche
            moze niezreczny ale zupelnie mnie oglupilas
            btw, uwielbiam kiedy mnie tak pieszczotliwie okreslasz "maniak"
            zaczyna mi sie to podobac...

Secundo, jakbys nie zauwazyl - to jest forum tematyczne, pod
            > nazwa "USA i Kanada" wiec dlaczego wyskakujesz z takimi tekstami? Idz na
            jakis
            > inne,
            a na jakim innym forum jeszcze piszesz, mila ksymeno?

>lub zacznij pisac blog. Tertio, nie sprowokujesz nie niestety ;)
            twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem, najslodsza...
            tylko daj sie sprowokowac...

serdecznie pozdrawiam (sweetie?)
            • ksymena95 Re: A mialo byc tak pieknie.... 13.06.04, 07:01
              No wiec teleforo, chodzilo mi o to ze nie zamierzam sie z toba wyklocac o
              bzdury na tym forum. Ale musze przyznac ze mnie rozbawiles....lol... And don't
              call me sweetie, please. I dzieki za komplement..lol.

Cheers

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka