Gość: cody IP: *.arlngt01.va.comcast.net 25.05.04, 19:05 czy ubezpieczal sie ktos na krotki okres w usa? jesli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: ubezpieczenie IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 25.05.04, 19:08 ISIC lub EURO26... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cody Re: ubezpieczenie IP: *.arlngt01.va.comcast.net 25.05.04, 22:58 chodzi o ubezpieczenie juz w usa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ubezpieczenie IP: *.ipt.aol.com 26.05.04, 03:52 ale na co te ubezpieczenie Odpowiedz Link Zgłoś
porterhouse Re: ubezpieczenie 04.06.15, 22:29 Gość portalu: cody napisał(a): > chodzi o ubezpieczenie juz w usa! A dlaczego?? wykupienie takiego ubezpieczenia w Polsce napewno bedzie duzo tansze niz wykupienie juz w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cody Re: ubezpieczenie IP: *.arlngt01.va.comcast.net 26.05.04, 05:27 skonczylo mi sie ubezpieczenie z karty euro 26 a jeszcze jestem w stanach przez miesiac. chcialbym sie ubezpieczyc na ten czas bo zawsze tak jest ze jak sie ma ubezpieczenie to sie nic nie dzieje a jak sie konczy to zawsze cos... (chodzi mi o ubezpieczenie od nieszczesliwych wypadkow ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
0dudek Re: ubezpieczenie 04.06.15, 11:01 Nigdy nie ubezpieczałem się w usa :) Mój kolega który tam jeździł do pracy również się nie ubezpieczał. Ale jak chcesz się ubezpieczyć na wyjazd to mogę polecić od siebie rankomat. Tam jest wiele ofert które mogą posłużyć tobie przy wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
alagolka Re: ubezpieczenie 05.06.15, 15:03 O ubezpieczeniach pracy i pobytów za granicą piszę na swoim blogu. Jeśli interesuje Cię to to zajrzyj. Opublikowałam również coś dla osób przebywających na terenie USA: ubezpieczeniepracyzagranica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś