Dodaj do ulubionych

Tanie Bilety do Montrealu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.12, 21:06
Proszę o pomoc "starych" wyjadaczy , szukam taniego biletu do Montrealu w okresie 30.06-23.07 +- 3 dni . gdzie szukac gdzie rezerwować i jak najtaniej :) i najlepiej z Berlina (Warszawa ewentualnie )
Obserwuj wątek
    • Gość: stary wyjadacz Re: Tanie Bilety do Montrealu IP: *.cluster-h.websense.net 26.01.12, 12:21

Zdefiniuj co dla Ciebie jest tanio. Przypuszczam, ze taniosc ktorej szukasz nie istnieje.
      • Gość: blueelvic Szalenie niesmaczny i zalosny komentarz. IP: *.dsl.bell.ca 23.03.12, 21:46
        jw.
        • ratpole Re: Szalenie szalony ten komętasz 24.03.12, 00:17
          Gość portalu: blueelvic napisał(a):

> jw.
    • riviera_maya Re: Tanie Bilety do Montrealu 26.01.12, 16:16
      Nie ma czegos takiego jak zloty srodek na tanie bilety - typu jedno miejsce, ktore ma zawsze niskie ceny. Gdyby takie cos istnialo to wszyscy by z tego korzystali. Ceny sie stale zmieniaja, niekiedy kilkakrotnie w ciagu tego samego dnia. Trzeba siedziec na stronach z biletami i monitorowac. Jak trafisz na dobra cene to kupujesz bo na drugi dzien tej ceny juz moze nie byc.
      Rozgladales sie juz w standardowych miejscach (expedia, orbitz, travelocity, kayak)?

Pozdrawiam
    • Gość: Artus Re: Tanie Bilety do Montrealu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 14:13
      Ja także szukam tanich biletów (2 os. dorosłe, 2 dzieci) do Kanady. Konkretnie do Toronto. Wylot koniec czerwca / powrót koniec lipca. Niestety ten okres to najwyższe ceny. Pod koniec ub. roku gość z kanada.com.pl znalazł mi bilety na listopad po 1500 pln (obie strony) teraz nie ma szancs zejść poniżej 2500 od osoby. Szkoda.
    • jot-23 Re: Tanie Bilety do Montrealu 20.03.12, 15:55
      najtaniej bedzie z paryza - w lecie jest duzo charterow/scheduled flights do montrealu, z wiadomych wzgledow
      • Gość: Artus Re: Tanie Bilety do Montrealu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 14:23
        Nie no bez przesady. Najpierw do Paryża z Polski, potem pare/paręnaście godzin czekania na lotnisku, potem jeszcze tylko 9 lotu i po .... 31 h jestem na miejscu ;-) Dziekuję za takie oferty. Udalo mi się dzieki tej firmie znalezc teraz bilet po 2500 pln/os. Mysle, ze jak na srodek lata to dobra cena. Lot z jedna przesiadka. W sumie od strartu w Polsce od ladowania na miejscu 11h.
        • jot-23 Re: Tanie Bilety do Montrealu 22.03.12, 16:44
          "oferta" nie byla do ciebie...jakbys sie nie domyslil.
    • Gość: melua Re: Tanie Bilety do Montrealu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.12, 08:34
      Leciałam 2 lata temu i korzystałam z serwisu tanie-loty.com.pl
      Jeśli chodzi o tanie loty do USA to promocje były fajne, ale na krótsze loty zazwyczaj kupuję bilety bezpośrednio u tanich linii lotniczych.
      • Gość: sram na spam Sram na spam IP: *.cluster-h.websense.net 25.05.12, 10:31

Po kiego grzyba reanimujesz stare watki spamerko.
    • Gość: $$$ Zalosny spam IP: *.124.175.66.available.above.net 19.12.12, 15:53

Eat shit and die, spamiarzu, pitiful asshole.
      • Gość: rzygam na spam Re: Zalosny spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 22:26
        Ditto.
    • ratpole Re: Tanie Bilety do Montrealu 06.01.13, 01:43
      Gość portalu: Mariaww napisał(a):

> Często podróżujemy z uwagi na naszą Filię macierzystą w Kanadzie

O ryli?
      Co to jest filia macierzysta?
      Czy to cos kolo macicy?
    • corrina Re: Tanie Bilety do Montrealu 28.05.13, 04:06
      zawsze kupuje cheaptickets.com i sprawdzam codziennie bo zawsze inna cena, tak ze potrwa czasem tydzien nim cos znajde ale ogolnie w lecie sa drozsze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka