Gość: angel IP: 212.106.128.* 19.06.04, 18:31 jak tam jest?gdzie lepiej???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sambond Re: LOS ANGELES vs NEW YORK 20.06.04, 00:32 Najlepiej jest w Orange County, ktore sasiaduje z Los Angeles County. S.. Odpowiedz Link Zgłoś
sambond dlaczego Orange County? 20.06.04, 23:35 Orange County The Greatest Place to Live Life doesn’t get any better than this! Welcome to Orange County, "the greatest place to live in North America," according to the Los Angeles Times. The county’s Mediterranean climate, dynamic job growth, higher education, and opportunities for arts and recreation bring tourists and new residents from across the country and around the world. Here you can explore attractions that range from Spanish missions to the internationally known amusement park, Disneyland. Within easy reach are desert and mountain recreation areas, as well as cosmopolitan Los Angeles and San Diego. Few other metropolitan areas compare to Orange County. It stands out as a thriving, exciting, desirable area in which to live, learn and work. With a near perfect rating in the job growth forecast it is no wonder Orange County has consistently landed among the top 25 most liveable areas since 1981. Real Estate market jest HOT! Przecietne ceny za ostanie 4 miesiace wlaczajac condominia 525 tys. Troche ciezko jest wejsc teraz na ten market ale dla tych co mieszkaja dluzej maja ladne Equity. Poza tym ja tu mieszkam i uwazam ze jest bardzo dobre miejsce do zycia. Mieszkalem dosyc dlugo w rejonie San Francisco ale tu mi sie bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: dlaczego Orange County? IP: 217.113.224.* 20.06.04, 23:42 Ja tez polecam Orange County! Gdziem mieszkasz?? Bo ja mieszkałam dość długo w Laguna Niguel! Odpowiedz Link Zgłoś
sambond Re: dlaczego Orange County? 20.06.04, 23:50 Laguna Niguel - ladne miasto.. ja mieszkam obecnie w Anaheim Hills Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klutas Re: dlaczego Orange County? IP: *.los-angeles-29-30rs.ca.dial-access.att.net 23.06.04, 10:51 Jeden woli czekolade, a drugi jak mu nogi smierdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ventura Re: dlaczego Orange County? IP: *.we.client2.attbi.com 16.07.04, 02:55 a ja wole Brentwood albo Pacyfic Palisades w L.A. county. w O.C. to tylko wszystko na zachod od PCH. Odpowiedz Link Zgłoś
sambond Re: dlaczego Orange County-ventura 16.07.04, 03:47 Domyslam sie ze mieszkasz: albo w Brentwood albo w Pacific Palisades w L.A. county albo w O.C. na na zachod od PCH ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: LOS ANGELES vs NEW YORK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 10:08 Nowy York jest niesamowity... Mozna go albo kochac albo nienawidzic. Miasto pulsuje, czas tam plynie niesamowicie szybko. Ludize z calego swita. Kazdy znajdzietam cos dla siebie. ja uwilebiam zwiedzac Manhatan, muzea, dzielnice, mosty.Lubie wloczyc sie po uliczkach. Ale po dwoch, tzrech tyg mam dosyc tego gwaru, wrzasku, multimu osob, smieci,wilgoci itd Mieszkac nigdy na stale bym tam nie chciala. Wakacje owszem Wybralabym z pewnoscia Zachodnie Wybrzeze. California jest niesamowita, ze swoim dzikim krajobrazem, jest tam i slonce i snieg o tej samje porze roku(W ODLEGLOSCI 2 GODZIN SAMOCHODEM). Obok rownie piekna Nevada i Arizona. Tylko nie Los Angeles, tam nie ma nic, ciagną sie przez 100 km domki i domki. Warto zobaczyc Beverly Hills, Hollywood (kiczowate). Tak jak ktos pisal wczesniej Orange County jest ciekawsze. Ja szczerze wybralabym Santa Brabare lub ktoras z miejscowosci przy H1. Polecam San Francisco. Mozna wyskoczyc na pare dni do Las Vegas. Wole te okolice od Nowego Yorku, ze wzdledu na piekna nature, gory Sierra Nevada, Doline Smierci, Doline Yosemitow, Wielki Kanion. Polecam szczerze. Wybor oczywiscie nalezy do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś