Dodaj do ulubionych

Polećcie convertible car Seat

19.07.12, 19:23
Niedługo będę musiała kupić więc przeglądam co oferują poszczególne firmy.
Na dzień dzisiejszy wybrałabym Britax chyba.
Czy słusznie?
Obserwuj wątek
    • panna_ksiezycowa Re: Polećcie convertible car Seat 19.07.12, 20:05
      Britax Boulevard 70
      Mamy od półtora roku. Rewelacyjny. Córka uwielbia w nim jeździć.
    • edytkus Re: Polećcie convertible car Seat 19.07.12, 23:42
      Od razu przyznaje ze nie jestem w temacie, ale ww Britax ma moja dwuletnia siostrzenica i nie wydaje mi sie niczym specjalnym. Ona zdecydowanie woli fotelik z ktorego wyrosla moja corka, ale tych juz nie produkuja wiec nie bede nawet podawac nazwy. Gdybym miala wybierac fotelik dzisiaj na pewno zastanowilabym sie nad Sunshine Radian (o ile przedzial wiekowy jest odpowiedni, w pierwszym poscie nic na ten temat nie ma).
      us.diono.com/en/car-seats
      • edytkus Re: Polećcie convertible car Seat 19.07.12, 23:43
        Ups. nie wiedzialam ze Sunshine przemianowalo sie na Diono:
        carseatblog.com/14805/diono-radian-rxt/
        • biedroneczka078 Re: Polećcie convertible car Seat 20.07.12, 22:50
          Mój synek ma skończone 10 miesięcy, waży 23 funty i na oko duży z niego chłopak.
          Oczywiście teraz jeździ w infant car seat i o ile na długość jeszcze nie ma problemu to na szerokość mieści się tak sobie. Kiedy zrobi się chłodniej i ubiorę go w bluzę czy kurtkę to będzie problem...nie wspomnę już o pasach bo już teraz są wyciągnięte maksymalnie.
          Poza tym nie chce leżeć, ciągle ma zadartą głowę.
      • panna_ksiezycowa Re: Polećcie convertible car Seat 21.07.12, 22:03
        Polecam ten fotelik jako rodzic i podobnie dobre opinie ma moja znajoma, której dziecko jeździ w takim foteliku. Jest wygodny, obszerny. W przeciwieństwie do otrzymanego w spadku Eddie Bauer, którego córka nie znosi. Dla mnie jednak rewelacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka