Dodaj do ulubionych

Chcesz zostać moderatorem tego forum?

27.02.14, 15:43
Poszukujemy osoby, która chciałaby dołączyć do grona moderatorów społecznych Forum.gazeta.pl i zaopiekować się forum USA i Kanada.

Moderator społeczny to osoba wyjątkowa. Zaangażowana w życie forum, przestrzegająca netykiety i znająca forum jak własną kieszeń. Jeżeli uważasz, że dasz radę sprostać wyzwaniu - napisz, podając w treści maila swój login.

Jeśli chcesz zająć się innym forum redakcyjnym, napisz i podaj link do tego forum.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres forum@agora.pl

Czekamy na Wasze maile!
Administracja Forum Gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? IP: *.res.bhn.net 27.02.14, 21:49
      ......proponuje ( oczywiscie za jego osobista zgoda) forumowicza StaraPierdola z LV,NV
      .....Jest to tylko niesmiala sugestia (wyzwanie) choc mam watpliwosci czy wyrazi on na to zgode....Jedna rzecz ktora mnie osobiscie meczy i razi to jego "nick"....
      ......Let' see what happens ?
      • starypierdola Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 16.07.14, 23:25
        Dziekuje za wyraz zaufania i poparcie :)

Wdzieczny SP
    • Gość: beckett Waiting for Godot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.14, 13:25

Gazeciane poszukiwania.
      • Gość: gosc Re: Waiting for Godot IP: *.res.bhn.net 07.04.14, 15:26
        "Waiting for Godot"...lubie to , nareszcie krotka I inteligentna odpowiedz ktora utwierdzila mnie ze sa jeszcze tacy ktorzy otrzymali formalne wykszlacenie mimo ze zdecydowana wiekszosc nie wie o co tu chodzi...
    • engine8 Re: Chcesz zostać moderatorem tego forum? 03.06.14, 21:48
      Gazeta zarabia na forum a co moderator z tego ma?
      Oprocz oczywiscie mozliwosci wywalania i usuwania postow tych co sam nie lubi?
    • starypierdola Prosze o sprecyzowanie oferty 16.07.14, 23:31
      Najwazniejsze warunki to:
      Uposazenie
      Swiadczenia socjalne
      Inne "perks" (expense account, benefits, annual bonuses, darmowa prenumerata gazety?)
      Wiek emerytalny i wysokosc emerytury

Zainteresowany SP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka