Dodaj do ulubionych

dzwonienie z komputera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:52
czy ktos z was dzwoni do USA z komputera? ja używam programu Bablle. może ktoś
z was używa jakiegoś innego? nie to żeby ten był zły, ale chciałabym jeszcze
jakieś inne wypróbować. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • soup_nazi www.skype.com 21.12.04, 18:13

• Gość: Agnieszka Re: www.skype.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:27
        no i weszłam, poczytałam , zobaczyłam. owszem za darmo i wszystko fajnie tylko
        że na komórki i stacjonarne trzeba płacić ( tak jest tam napisane, chyba że w
        rzeczywistości jest inaczej?) a z Babble to jest za darmo. dzięki za info.
        pozdrawiam
        • Gość: jarq Re: www.skype.com IP: *.is.net.pl 21.12.04, 20:36
          czyli twierdzisz ze przez ten babble mozna rozmawiac z telefonem z kompa za
          free ?:>
          • Gość: Agnieszka Re: www.skype.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:23
            zdecydowanie tak. wlasnie skonczylam rozmawiac z chlopakiem. mieszka w
            minnesocie. ale na komórke też już próbowałam i jest ok. połączenie też bardzo
            dobre
            • Gość: Joe Re: www.skype.com IP: *.cable.mindspring.com 22.12.04, 02:54
              moze jakis namiar na Bablle? co do innego to messenger.yahoo.com/ - ale
              to z PC do PC - glos video itd...
              • Gość: Agnieszka Re: www.skype.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:38
                www.babble.net
                • Gość: wl Re: www.skype.com IP: *.client.comcast.net 24.12.04, 02:42
                  Czy moglabys cos wiecej napisac jak dzwonisz bezplatnie bo sciagnelem program i
                  nic mi z tego nie wychodzi
                  • Gość: jarq Re: www.skype.com IP: *.is.net.pl 25.12.04, 03:32
                    musisz sie zarejestrowac na stronie www.babble.net
                    • Gość: babble Re: www.skype.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:17
                      niestety od 24.12 nie ma juz darmowego dzwonieniea z babble do usa:(:(:(
                      • Gość: wl Re: www.skype.com IP: *.client.comcast.net 26.12.04, 01:58
                        Chyba nie tylko do USA bo i do Polski nie dziala a 24.12.04 dzwonilem
                        =niemcy,polska usa (:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka