Dodaj do ulubionych

Chcemy lecieć we troje!

IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 15:55
Mam pytanie czy ktoś starał się o wize turystyczną do Usa cała rodziną?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyta Re: Chcemy lecieć we troje! IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 15:57
      Aha dodam,że dostaliśmy zaproszenie
    • Gość: Kasia Re: Chcemy lecieć we troje! IP: 65.211.80.* 28.01.05, 16:03
      Nie ma znaczenia,ze macie zaproszenie. Musicie udowodnic, ze wrocicie do
      Polski. Jezeli przekonacie urzednika o tym to dostaniecie wize. Jezeli bedzie
      mial watpliwosci to nie.
    • kasia2824 Re: Chcemy lecieć we troje! 28.01.05, 16:09
      Witam my wybieramy sie do Stanow calą rodziną tzn.my i dwoje dzieci (jedno 2
      lata a drugie 9 miesiący). Na rozmowe wybieramy się 8 lutego, zobaczymy jak
      będzie.
      • Gość: Edyta Re: Chcemy lecieć we troje! IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 12:58
        Życzę powodzenia my idziemy trzy dni póżniej:)Jak będziesz miała chwilkę to
        napisz mi proszę jak poszło i jak wygląda taka rozmowa(o co głownie pytają)
        Pozdrawiam.
    • sylwek07 Re: Chcemy lecieć we troje! 28.01.05, 20:44
      kasia2824 to zycze powodzenia :))
      • kasia2824 Re: Chcemy lecieć we troje! 28.01.05, 21:10
        Dzięki.
    • ontarian [...] 28.01.05, 23:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Pyza Re: Chcemy lecieć we troje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:26
      Hej,

bylismy całą rodziną (tzn. my i jedno dziecko 6 lat). Oddaliśmy wnioski razem i
      dostaliśmy jeden numerek. Ja "dałam do zeskanowania" moje palce, podobnie jak
      mąż. Dziecko stało obok i widziałam tylko jak otwierają jej się oczy ze
      zdumienia. Na pytanie odpowiadał jedynie mąż: ile razy był w USA, do kogo
      lecimy i w jaki sposób chcemy odebrać wizę (pocztą czy osobiście). Dziecko mimo
      wyuczonych kwestii: I am... I am six years old.. nie mogło pochwalić
      się "znajomością języka" :))). W sumie rozmowa odbyła się w miłej atmosferze.
      Nie chciano od nas żadnych dokumentów, zaświadczeń (ale mieliśmy przygotowane).
      Odpowiedzi były udzielane na tzw. "luzaka" bez stresu, całkowite opanowanie
      emocji... weim że trudno alewarto czasami się poświęcić!!!. 50 minutową wizytę
      w Ambasadzie wspominamy miło i tego samego Wam serdecznie życzę...
      Rezultat to wiza B1/B2 na 10 lat dla dorosłych a dla dziecka B2 na 5 lat (bo
      się zmienia... - tak nam wytłumaczono). Lecimy już za 3 tygodnie na całe 2
      tygodnie a jak nam się spodoba i będą super promocje lotnicze to może jeszcze w
      wakacje... :)))
      • Gość: Edyta Re: Chcemy lecieć we troje! IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 15:32
        Dziękuje za informacje - uspokoiłaś mnie troche.Życze Wam udanego
        urlopy.Pozdrawiam
    • Gość: Pyza Re: Chcemy lecieć we troje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:27
      Hej,

bylismy całą rodziną (tzn. my i jedno dziecko 6 lat). Oddaliśmy wnioski razem i
      dostaliśmy jeden numerek. Ja "dałam do zeskanowania" moje palce, podobnie jak
      mąż. Dziecko stało obok i widziałam tylko jak otwierają jej się oczy ze
      zdumienia. Na pytanie odpowiadał jedynie mąż: ile razy był w USA, do kogo
      lecimy i w jaki sposób chcemy odebrać wizę (pocztą czy osobiście). Dziecko mimo
      wyuczonych kwestii: I am... I am six years old.. nie mogło pochwalić
      się "znajomością języka" :))). W sumie rozmowa odbyła się w miłej atmosferze.
      Nie chciano od nas żadnych dokumentów, zaświadczeń (ale mieliśmy przygotowane).
      Odpowiedzi były udzielane na tzw. "luzaka" bez stresu, całkowite opanowanie
      emocji... weim że trudno alewarto czasami się poświęcić!!!. 50 minutową wizytę
      w Ambasadzie wspominamy miło i tego samego Wam serdecznie życzę...
      Rezultat to wiza B1/B2 na 10 lat dla dorosłych a dla dziecka B2 na 5 lat (bo
      się zmienia... - tak nam wytłumaczono). Lecimy już za 3 tygodnie na całe 2
      tygodnie a jak nam się spodoba i będą super promocje lotnicze to może jeszcze w
      wakacje... :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka